ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Τελικά… συνδυασμός

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης για να ανακοινώσει το πλάνο και τους συνεργάτες του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Γιώργος Πατίχης 

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, ο Θεόδωρος Κυριακίδης έχει ετοιμάσει συνδυασμό που στην Γενική Συνέλευση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», θα διεκδικήσει την ψήφο των μετόχων.

Όπως μάθαμε δεν θα προκύψει ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα αφού δεν ολοκληρώθηκε πλήρως η μελέτη της πολύ άσχημης οικονομικής κατάστασης. Η εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή και δραστικών λύσεων, παραμένει ως ύψιστη προτεραιότητα του Θεόδωρου Κυριακίδη και των συνεργατών του. Γίνονται καθημερινά και θα γίνονται για όσο καιρό χρειαστεί, προσπάθειες επί τούτου. Ακόμα και αν δεν βρεθεί ο επενδυτής μέσα στο μήνα αυτό, ο Θεόδωρος Κυριακίδης και οι συνεργάτες του δεν θα πτοηθούν.

Ετοιμάστηκε πολύ συγκεκριμένο πλάνο, βασισμένο και στο πλάνο πενταετίας που είχε καταθέσει στις 29 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη), ο Γιάννης Δημητρίου και τις εισηγήσεις του για καταστατικές αλλαγές που αφορούν κυρίως θέματα εταιρικής διακυβέρνησης.

Ουσιαστικότερη εμπλοκή του κόσμου

Οι Θεόδωρος Κυριακίδης, Άντης Πολυδώρου και οι συνεργάτες του επιθυμούν να έχουν οι φίλοι - οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, πιο ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια επανεκκίνησης, οικονομικής εξυγίανσης και ριζικής αναδόμησης του ΑΠΟΕΛ σε στέρεες, υγιείς βάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση