ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ ξεκαθαρίσματος

Η καθοριστική συνάντηση Πρόδρομου - Βλάνταν ενόψει της επόμενης μέρας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απογοήτευση και πίκρα επικρατεί στο «στρατόπεδο» του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα απ’ τον Απόλλωνα και κατ’ επέκταση την απώλεια του τίτλου. Ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να δουν την επόμενη μέρα, με τα ανοικτά μέτωπα να είναι πολλά.

Ένα απ’ τα πιο βασικά αφορά το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κι είναι κάτι που θα συζητηθεί εκτενώς στην σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Την ίδια ώρα ο Πρόδρομος Πετρίδης αναμένεται να ακούσει τα θέλω του Σέρβου τεχνικού και με τη σειρά του να του μεταφέρει τα δεδομένα που θα υπάρχουν τη νέα χρονιά τόσο από πλευράς προϋπολογισμού όσο και από πλευράς της συνολικής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο καμιά εκ των δυο πλευρών δεν είναι αρνητική ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο μόνο στο τετ α τετ Πρόδρομου – Βλάνταν θα ξεκαθαρίσουν τα θέλω της κάθε πλευράς κι αν όντως υπάρχει έδαφος για ανανέωση ενόψει της νέας σεζόν.

Επί της ουσίας μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα Βλάνταν Μιλόγεβιτς είτε θετικά, είτε αρνητικά μιας και ο χρόνος πιέζει. Οι «γαλαζοκίτρινοι» σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, κι αυτό πρακτικά θέτει ως άμεση προτεραιότητα το ξεκαθάρισμα στη θέση του προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση