ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Θέμα ωρών οι νέες μεταγραφές

Οι επαφές με επιθετικούς και επιτελικό μέσο είναι πολύ προχωρημένες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να συμφωνήσουν με δύο επιθετικούς και ένα επιτελικό μέσο, πριν αρχίσει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους που θα πραγματοποιηθεί στην Σερβία και πιο συγκεκριμένα στο Ζάλτιμπορ, από τις 27 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Ο Ελ Αραμπί δεν απάντησε στην δελεαστική πρόταση που του έγινε και έτσι οι γαλαζοκίτρινοι προχωρούν με άλλη λύση, με επιθετικό που γνωρίζει πολύ καλά ο Νταβίντ Γκαγιέγο. Οι επαφές είναι προχωρημένες και είναι θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία και η ανακοίνωση της νέας προσθήκης, το πιθανότερο μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επίσης, προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με έναν ακόμα επιθετικό αλλά και με επιτελικό μέσο, «δεκάρι» με επιθετικές αρετές και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις και ξεκαθάρισμα των όποιων μεταγραφικών εκκρεμοτήτων.

Πάντως, οι λίγοι που γνωρίζουν τα ονόματα των παικτών με τους οποίους οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε επαφές, δηλώνουν σίγουροι, για την ουσιαστική ενίσχυση της γραμμής κρούσης με παίκτες που έχουν και την ποιότητα και τις εμπειρίες αλλά και το κυριότερο, την εκτελεστική ικανότητα.

Αν πάνε καλά οι επαφές που γίνονται η επιθετική γραμμή των πρωταθλητών θα είναι τρομερή και αποτελεσματική, όπως την θέλουν προκειμένου να υλοποιηθούν οι μεγάλες φετινές φιλοδοξίες και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στις εγχώριες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση