ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Το παιχνίδι Σωφρόνη θέλει τον... Παπαδάκη του

Η πρόσληψη του Ελλαδίτη γυμναστή είναι μια εξαιρετική κίνηση από όλες τις απόψεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στο ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό η πρόσληψη του Λεωνίδα Παπαδάκη στο πόστο του επικεφαλής της φυσικής κατάστασης στον ΑΠΟΕΛ (δες ΕΔΩ).

Ο Ελλαδίτης γυμναστής έρχεται να πλαισιώσει το επιτελείο του Σωφρόνη Αυγουστή για τη συνέχεια της σεζόν, με τα διαπιστευτήρια της δουλειάς του στην Ομόνοια πριν από λίγους μήνες να είναι ακόμα νωπά στις μνήμες μας.

Ο Παπαδάκης είχε συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «πράσινους», αλλά και στην πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ως εκ τούτου, του ανήκει ένα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας, όπως και αν το δει κανείς.

Επί των ημερών του, η Ομόνοια είχε ελάχιστους μυϊκούς τραυματισμούς, αν όχι και κανέναν με συνεχόμενα παιχνίδια σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέσω της φυσικής κατάστασης που είχαν οι παίκτες του Μπεργκ, μπορούσαν να επιβάλλονται του αντιπάλου, να είναι δημιουργικοί στο επιθετικό του τρίτο και να δημιουργούν ευκαιρίες. Τα αποτελέσματα είναι εκεί και φάνηκαν διά γυμνού οφθαλμού.

Κάτι ανάλογο θέλει να εφαρμόσει και ο Σωφρόνης Αυγουστή στο ξεκίνημα της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε, την ιδέα του πως θέλει να αγωνίζεται την είχαμε γνωρίσει σε Απόλλωνα και ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν. Το επιθετικό και αλέγκρο παιχνίδι με την συνεχόμενη εναλλαγή θέσεων, τα τρεξίματα και την υπεροχή έναντι του αντιπάλου είναι αυτό που θέλει ο Κύπριος τεχνικός και τώρα στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας.

Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερος από τον Παπαδάκη αυτή τη στιγμή για να εξυπηρετήσει το πλάνο του Αυγουστή στον απόλυτο βαθμό, αφού δεν θα χρειαστεί και χρόνος προσαρμογής στα δεδομένα της ομάδας και του πρωταθλήματος.

Θα χρειαστεί χρόνος, βέβαια, αλλά είναι μια πολύ καλή, στοχευμένη και ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ η πρόσληψη ενός γυμναστή με αυτά τα προσόντα και τη γνώση επί του αντικειμένου για το άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

Με μονόδρομο μοιάζει το τρία στα τρία για τους «γαλαζοκίτρινους»
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ