ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Το πάρτι του... Πρόδρομου

Ότι υποσχέθηκε τις προηγούμενες μέρες, το κάνει πράξη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ

Δεν πέρασαν καλά καλά 48 ώρες από την Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά... Μια μέρα πριν την ΓΣ ο Πρόδρομος Πετρίδης ανακοίνωνε στα μίντια και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πως είναι κοντά σε παίχτες κράχτες.

Κάποιοι διερωτήθηκαν, άλλοι γέλασαν όμως κανείς δεν περίμενε αυτό... 72 ώρες μετά ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τους δύο κορυφαίους παίκτες που αγωνίζονταν στην Ανόρθωση, και ας βρέθηκε μισό βήμα μακριά από την Ομόνοια ο ένας.

Ασφαλώς και ο Πρόδρομος Πετρίδης δικαιούται να έχει το μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας σε όλο αυτό, καθώς αυτό που υποσχέθηκε το κάνει πράξη στον απόλυτο βαθμό. Οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια ασφαλώς και είναι παίκτες που κάνουν τη διαφορά, σημαίνοντας την θέληση για επιστροφή του ΑΠΟΕΛ σε πρωταγωνιστική πορεία.

Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να επιφυλάσσει για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στο άμεσο μέλλον, όμως φαίνεται πως έκανε την καλύτερη αρχή στις προσθήκες για το νέο ισχυρό σύνολο που θέλει να δημιουργήσει σε συνεργασία με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Παράλληλα, είναι και κινήσεις που φέρνουν ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, που βλέπει να έρχονται παίκτες επιπέδου... ΑΠΟΕΛ στο ρόστερ. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως αυτός ο ενθουσιασμός και ο παροξυσμός θα εκφραστεί με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: 24sports.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση