ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:08
 

ΑΠΟΕΛ: Των φρονίμων τα παιδιά

Όπως λέει και η παροιμία, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Newsroom 24sports

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά επίθετα για να παρομοιάσεις τις καταστάσεις που ζούμε άπαντες… πρωτόγνωρες, πρωτοφανείς, κρίσιμες. Όλα αυτά βεβαίως έχουν ως αντίκτυπο της αβεβαιότητα όσο αφορά την επόμενη μέρα στο πρωτάθλημα μας, καθώς κανείς δεν γνωρίζει την τελική έκβαση.

Στον ΑΠΟΕΛ πάντως το θέμα «πληρωμές» κινείται στην κανονικότητα…

Όπως σε κάθε εργασία έτσι και στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό οι συνθήκες να είναι οι κατάλληλες. Στον ΑΠΟΕΛ το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, βαδίζοντας εδώ και χρόνια σε επαγγελματικά πλαίσια.

Αποτέλεσμα αυτού οι παίκτες να πληρωθούν κανονικά τους μισθούς τους. Από την στιγμή που υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις από μια διοίκηση, τότε και αυτή με την σειρά της πρέπει να είναι ορθή με τους ποδοσφαιριστές άλλα κι ολόκληρο το οικοδόμημα της ομάδας.

Είναι και θέμα ψυχολογίας…

Θα ακούσεις από πολλούς επαγγελματίες να τονίζουν την σημαντικότητα της ψυχολογίας στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Η ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να επηρεαστεί από πολλά πράγματα, είτε αγωνιστικά είτε έξω αγωνιστικά.

Καλώς ή κακώς το οικονομικό κομμάτι επηρεάζει τον κάθε άνθρωπο, έτσι και τους παίκτες. Από την στιγμή που όλα κυλούν ομαλά και είναι ευχαριστημένοι σε αυτό το κομμάτι τότε είναι πιο εύκολο να αποκτήσουν το απαραίτητο mindset για να αποδώσουν αυτά που θέλει ο προπονητής τους, τόσο στις προπονήσεις όσο και σε συνθήκες αγώνα.

Η επόμενη μέρα…

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το πως και το πότε θα συνεχιστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, αν συνεχιστεί δηλαδή… άλλο και αυτό. Στα θετικά ότι όπως ενημέρωσε η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» οι παίκτες θα προπονούνται στο σπίτι, καθώς τους δόθηκαν προγράμματα αλλά και όργανα για εκγύμναση.

Στην εξίσωση πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι είναι μια καλής τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να ηρεμίσουν, κυρίως ψυχολογικά, κάνοντας και την απαραίτητη αυτοκριτική ο καθένας ξεχωριστά.

Μετά από μια γεμάτη αγωνιστική περίοδο η ομάδα είναι ακόμη εκεί, με τα όποια καλά και όποια κακά της. Υπομονή… η «επόμενη» μέρα δεν αργεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X