ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τρέχει για τους επιθετικούς

Θέλουν να κλείσουν τουλάχιστον τον έναν πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξελίξεις αναμένεται να φέρουν οι επόμενες ώρες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ όσο αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, με τους πρωταθλητές να ρίχνουν όλο το βάρος στη γραμμή κρούσης.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κλείσουν τον έναν από τους δυο επιθετικούς μέχρι την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα αναχωρήσει η ομάδα για τη Σερβία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για τη θέση του σέντερ φορ που θα έρθει έχοντας την ταμπέλα του βασικού, οι πρωταθλητές έχουν στη λίστα δυο ονόματα τα οποία δεν έχουν διαρρεύσει. Πρόκειται για παίκτες με εξαιρετικό βιογραφικό που προέρχονται από πολύ καλές σεζόν.

Όσο αφορά τη θέση του δεύτερου επιθετικού, στους υποψηφίους βρίσκεται το όνομα του Σέρβου Στέφαν Ντράζιτς, περίπτωση την οποία είχε αποκαλύψει ο ΣΠΟΡ FM 95,0 (δες ΕΔΩ).

Πέρα από τους επιθετικούς, οι πρωταθλητές φουλάρουν και για επιτελικό μέσο με το όνομα του Φραν Βιγιάλμπα να βρίσκεται στα υπόψιν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η τρέχουσα βδομάδα θα φέρει μαζεμένες ανακοινώσεις στον ΑΠΟΕΛ, με τους φίλους της ομάδας να αδημονούν για τα επίσημα φιρμάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση