ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Τσεμπάκε με μια πρώτη ματιά

Το παρελθόν του ποδοσφαιριστή οδηγεί στα πρώτα συμπεράσματα όμως τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Μαροκινό δεξιό οπισθοφύλακα Ισάμ Τσεμπάκε ο οποίος στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Τσεμπάκε θα βάλει την «Γαλαζοκίτρινη» φανέλα προερχόμενος από εφτά γεμάτες σεζόν σε Χάβρη και Μαλάτιασπορ. Και όταν λέμε γεμάτες αναφερόμαστε σε 214 συμμετοχές ή αλλιώς 30.5 συμμετοχές ανά χρονιά τον κάθε χρόνο, χωρίς να υπολογίζουμε παιχνίδια κυπέλλου.

Αυτό το στατιστικό από μόνο του δείχνει κάποια πράγματα για τον ποδοσφαιριστή ή έστω οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μένει μακριά από τραυματισμούς, κάτι που σίγουρα μπαίνει στα θετικά.

Επίσης οι γεμάτες σεζόν αντικατοπτρίζουν έναν παίκτη τον οποίο και εμπιστεύονταν οι προπονητές του. Το να έχεις γεμάτες σεζόν συνεχώς σημαίνει πως κάτι κάνεις σωστά, στις προπονήσεις και τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα το γεγονός πως πρόκειται για χρονιές στην δεύτερη κατηγορίας Γαλλίας και πρώτη Τουρκίας δείχνουν πως και από ταλέντο ο Μαροκινός δεν πάει πίσω.

Οι σερί γεμάτες χρονιές οδηγούν στα συμπεράσματα που αναφερθήκαμε πιο πάνω όμως ο ποδοσφαιριστής θα κριθεί στο γήπεδο, εκεί που καλείται να αποδείξει όλα τα πιο πάνω και φυσικά πως είναι ο παίκτης που θα παρέχει σιγουριά στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση