ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ξεσπούν κατά της διαιτησίας

Κυριαρχεί η πεποίθηση για σκοπιμότητα στα λάθη και «επιλεκτικές αποφάσεις» από τους διαιτητές αλλά και το VAR

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο απόηχος των σοβαρών λαθών της διαιτησίας στον αγώνα Δόξα – ΑΠΟΕΛ το Σάββατο στο Μακάρειο στάδιο, που αλλοίωσαν και καθόρισαν το αποτέλεσμα (2-2), δεν έχει ακόμα κοπάσει στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων όπου επικρατεί θυμός και αγανάκτηση.

Ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας αλλά και στους διοικούντες κυριαρχεί η πεποίθηση για σκοπιμότητα στα λάθη και «επιλεκτικές αποφάσεις» από τους διαιτητές αλλά και το VAR προκειμένου να ανακοπεί η ανοδική πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Είναι τόσο μεγάλη η πίεση του κόσμου προς τους διοικούντες που τους υποχρεώνει να προχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες που θα προστατέψουν την ομάδα. Έγιναν ήδη κάποιες πρώτες ενέργειες, στάλθηκαν μηνύματα στην ηγεσία της ΚΟΠ και όχι μόνο.

Ακούγεται ότι ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης θα τοποθετηθεί δημόσια τις επόμενες μέρες ενώ θα επικοινωνήσει και με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα εκφράζοντας τα έντονα παράπονα που υπάρχουν.

Η αντίδραση του Μάζιτς μετά τα όσα είδε στο Μακάρειο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς ήταν το Σάββατο στο Μακάρειο και έχει ίδιαν άποψη για τις επίμαχες φάσεις.

Μάθαμε ότι ο 48χρονος Σέρβος έχει επικοινωνήσει με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Φωτίου κάνοντας του έντονες παρατηρήσεις ιδιαίτερα για τη διαχείριση που έκανε στη φάση του πέναλτι και την αργοπορία του (περισσότερο από 5’’), να υποδείξει το πέναλτι.

Πολύ έντονες παρατηρήσεις έγιναν στον διαιτητή και για τον πειθαρχικό έλεγχο αλλά και για το χρόνο της καθυστέρησης που έδειξε τόσο στο τέλος του Α’ ημιχρόνου όσο και στο τέλος του ενενηνταλέπτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ
X