
24sports.com.cy
Χωρίς τον Άντον Μάγκλιτσα, τουλάχιστον σ' ότι έχει να κάνει με το βασικό σχήμα που θα επιλέξει ο Σωφρόνης Αυγούστη, θα παραταχθεί στο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ.
Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα τις δύο προηγούμενες ημέρες. Κατά συνέπεια, με μόλις δύο προπονήσεις να μεσολαβούν για το παιχνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος», το κατά πόσον θα είναι σε θέση να δώσει το παρών του στην αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» είναι εξαιρετικά αμφίβολο.
Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο τραυματισμός του Κροάτη, σε συνδυασμό και με την άσχημη αγωνιστική κατα΄σταση που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, θα τον κρατήσει στα σίγουρα εκτός βασικού σχήματος ακόμα κι αν προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Με τον Γκιόργκι Κβιλιτάια έτοιμο να αγωνιστεί, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα παρατάξει την ομάδα του με τον Γεωργιανό και τον Λέο Νατέλ στη γραμμή κρούσης των «γαλαζοκιτρίνων».