ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: «Χτίζεται» στο Πράβετς της Βουλγαρίας

Εκεί οι «γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν αρκετά φιλικά παιχνίδια προκειμένου να αποκτήσουν ομοιογένεια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο αθλητικό κέντρο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσει το ΑΠΟΕΛ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέσα στον Ιούλιο. Το κέντρο αυτό γνωρίζει πολύ καλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αφού εκεί πραγματοποίησε την βασική προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας το καλοκαίρι του 2018 αλλά και το καλοκαίρι του 2019. Στο Πράβετς προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της και η Εθνική ομάδα της Βαλκανικής χώρας.

Η προετοιμασία των «γαλαζοκιτρίνων» θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Ιουνίου και αναμένεται πως δύο εβδομάδες αργότερα θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο του Πράβετς. Θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η απόστασή του αθλητικού κέντρου από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα. Το Pravets βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει 70 χιλιόμετρα περίπου από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Αρκετά φιλικά παιχνίδια για ομοιογένεια

Μετά λοιπόν από εισήγηση του κ. Πουρσαϊτίδη η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ «έκλεισε» θέση για τον Ιούλιο στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς. Εκεί οι «γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν αρκετά φιλικά παιχνίδια αφού θέλουν να δημιουργήσουν από την αρχή ένα ισχυρό σύνολο. Θα πρέπει ν’ αλλάξουν και πάλι πολλά, γι’ αυτό και θα απαιτηθεί χρόνος για ν’ αποκτηθεί η απαραίτητη ομοιογένεια.

Με αρκετούς νεαρούς Κύπριους

Μια άλλη ιδιαιτερότητα αυτής της χρονιάς είναι ότι αναμένεται να λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αρκετοί Κύπριοι ταλαντούχοι νεαροί, οι οποίοι θα αξιολογηθούν από την τεχνική ηγεσία και αυτοί που αξίζουν θα παραμείνουν στο ρόστερ για την πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν που έρχεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΠΟΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση