ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκκρεμότητες, μεταγραφές και προετοιμασία

Καθοριστική η νέα εβδομάδα για ξεκαθάρισμα στο οικονομικό ζήτημα

Newsroom 24sports

Το νέο Ευρωπαϊκό οδοιπορικό του ΑΠΟΕΛ, αυτή την φορά στο Europa League, θ’ αρχίσει από τον Α΄ προκριματικό γύρο κάτι που υποχρεώνει τους «γαλαζοκίτρινους», ν’ αρχίσουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, στο τέλος αυτού του μήνα ή το αργότερο στις αρχές Ιουλίου. 

Ήδη, η άλλη κυπριακή ομάδα που θ΄ αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον Α’ προκριματικό γύρο του Europa League, ο Απόλλωνας, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δουλειά από τις 27 Ιουνίου. Με δεδομένες τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν στο δυναμικό της ομάδας, χρειάζεται και ένα λογικό χρονικό διάστημα για να «δέσει» το συγκρότημα που θα δημιουργήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αντιδρούν… οι ακριβοπληρωμένοι

Η προσπάθεια πάντως της διοίκησης για οικονομική περισυλλογή με σημαντικές μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών, συναντά την αντίδραση κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν συμβιβάζονται με τα νέα δεδομένα.

Η εβδομάδα που μπήκαμε είναι πολύ σημαντική στις διαπραγματεύσεις για ξεκαθάρισμα πρώτα των περσινών εκκρεμοτήτων. Θα δοθεί βαρύτητα στις περιπτώσεις των παικτών που έχουν τα ψηλότερα συμβόλαια και όμως δεν συναινούν στη πρόταση για αναθεώρηση των συμφωνιών τους.

Τα δύσκολα για τον Ουζουνίδη

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει την καθημερινή προσπάθεια του για να βρει ποιοτικούς παίκτες μέσα στα νέα οικονομικά πλαίσια που δημιούργησε η πανδημία και οι συνέπειες της στον ΑΠΟΕΛ. 

Είναι μια προσπάθεια με ψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά δεν είναι ανέφικτο να βρεθούν καλοί παίκτες, με τα μισά χρήματα από όσα έπαιρναν πέρσι κάποιοι που δεν πρόσφεραν ούτε το… ελάχιστο.

Αρχές Ιουλίου το αργότερο

Επανερχόμαστε στο θέμα της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Δεν ανακοινώθηκε ακόμα η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας ωστόσο, όπως εκτιμούμε, το πιθανότερο είναι οι «γαλαζοκίτρινοι» να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.

Περιμένουν την UEFA

Οι αποφάσεις της UEFA που θα ανακοινωθούν στις 17 του Ιουνίου τόσο σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση του φετινού Champions League και Europa League, όσο και στον προγραμματισμό για την έναρξη των νέων διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θα καθορίσουν και την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν.

Για πρώτη φορά στον «Αρχάγγελο»;

Εκτός απροόπτου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αρχάγγελο. Στον 21ον αιώνα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «γαλαζοκιτρίνων» γινόταν εκτός Ευρώπης λόγω των πολύ ψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Λευκωσία, ολόκληρο το Καλοκαίρι.

Στο εξωτερικό για 3-4 φιλικά παιχνίδια

Γίνονται σκέψεις από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να γίνει κατορθωτή η μετάβαση της ομάδας σε κάποιο αθλητικό κέντρο της κεντρικής Ευρώπης προκειμένου να γίνουν εκεί 3-4 φιλικοί αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση