ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μένει «Αρχάγγελο»!

Ο Ιορδανός διεθνής απαντάει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2023

Newsroom 24sports

Γιώργος Παττίχης 

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ μπαίνει στο στάδιο ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και ανακοίνωσης των συμφωνιών που θα γίνουν. Όλα δείχνουν πως η εβδομάδα που μπήκαμε θα φέρει στους φίλους της ομάδας πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν στο «υπερόπλο» της τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Ο Ιορδανός διεθνής φαίνεται πως πήρε την απόφαση του να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, διάρκειας μέχρι το 2023, αφού έκρινε ότι με τον ΑΠΟΕΛ έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις και πιθανότητες να κάνει το μεγάλο άλμα που ονειρεύεται για ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο, σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Οι φίλοι που έκανε ο 23χρονος άσος στην Κύπρο, μέλη της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ, εκφράζουν πλέον… ξεκάθαρη αισιοδοξία για παραμονή του Μούσα.

Επίσης από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ακόμα και από άτομα της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, άρχισε να εκφράζεται η αισιοδοξία για την παραμονή του σπουδαίου αυτού ποδοσφαιριστή, του καλύτερου και του πολυτιμότερου για την περίοδο 2018 – 2019.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει με την σειρά του την ανακοίνωση της συμφωνίας για επέκταση του συμβολαίου του Τάμαρι (αυτό που έχει τελειώνει τον Ιούνιο του 2021), ετοιμάζοντας τα πλάνα του με τον «Ιορδανό μάγο» να έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο μεσοεπιθετικά προκειμένου να γίνει ξανά ασταμάτητος και ανίκητος.

Έτσι, εκτός απροόπτου, το «μίνι σίριαλ» των τελευταίων εβδομάδων για το θέμα παραμονής του Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ με επέκταση του συμβολαίου του, θα έχει αίσιο τέλος για τους «γαλαζοκίτρινους» στην εβδομάδα που έχουμε μπει.

Είναι αυτονόητο πως οποιαδήποτε στιγμή προκύψει πρόταση από Ευρωπαϊκό σύλλογο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν αποφασιστεί, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην φιλοδοξία του Τάμαρι, να κάνει το πολύ μεγάλο άλμα που ονειρεύεται για την καριέρα του. Σε μια τέτοια περίπτωση όλες οι πλευρές θα είναι κερδισμένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση