ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μόνο ΑΠΟΕΛ ο Κονσταντίνοφ

Δένει τον Βούλγαρο για τα επόμενα δυο χρόνια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Γκιόργκι Κονσταντίνοφ αναμφίβολα είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν και με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έτρεξε να κλειδώσει τον Βούλγαρο για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Κονσταντίνοφ είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει κάτοικο Λευκωσίας για τα επόμενα δυο χρόνια (1+1) και στις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ιδιαίτερα στη φετινή σεζόν ο 33χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα του Σα Πίντο και δεν είναι έκπληξη πως μετά τον Μπέλετς μετρά τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην μετά Νούνο Μοράις εποχή που ένα αμυντικό χαφ καταφέρνει να γίνει σημείο αναφοράς για τους Γαλαζοκίτρινους, χωρίς να μπαίνουμε στις οποιεσδήποτε συγκρίσεις μεταξύ τον δυο.

Γενικότερα παρά την ηλικία του ο Κονσταντίνοφ μοιάζει με ένα απ’ τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ στο ΑΠΟΕΛ και επί τούτου η ανανέωση της συνεργασίας ήταν επιτακτική.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση