ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπάτζετ...4 εκατομμυρίων

Η «νέα» πραγματικότητα...επιφέρει ρεαλιστικές λύσεις στον ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αποτυχία του ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσει εισιτήριο για την νέα Ευρωπαϊκή διοργάνωση, στενοχώρησε πολύ τον Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά δεν επηρέασε την πίστη του για την δημιουργία μιας ομάδας με ποιότητα, ικανής να γίνει από τη νέα χρονιά, ξανά πρωταγωνίστρια.

Αρχίζει την υλοποίηση των πλάνων του

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δουλεύει καθημερινά, μαζί με τους συνεργάτες του, για τα πλάνα της νέας ομάδας που θα δημιουργήσει. Οι διάφορες σκέψεις – προτάσεις αξιολογήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις. Πολύ σύντομα θα αρχίσει και του ουσιαστικό κτίσιμο της νέας ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Υποσχέθηκε μπάτζετ 4 εκατομμυρίων

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ο Σάββας Πουρσαϊτίδης συζήτησε με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας ομάδας.

Ο κ. Πετρίδης ο οποίος θα διεκδικήσει επανεκλογή του στην Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», υποσχέθηκε στον προπονητή πως θα μπορεί να διαθέσει για την ομάδα της επόμενης σεζόν, ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια.

Παίκτες με ποιότητα, χαρακτήρα και φιλοδοξίες

Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» πιστεύει ότι με αυτόν τον προϋπολογισμό θα μπορέσει να φέρει σε όλες τις θέσεις παίκτες που να έχουν ποιότητα, χαρακτήρα αλλά και φιλοδοξίες που να ταιριάζουν με αυτές της ομάδας.

Το ίδιο περίπου μπάτζετ και με νέα διοίκηση

Επικοινωνήσαμε και με την πλευρά του Θεόδωρου Κυριακίδη ο οποίος ετοίμασε συνδυασμό για να διεκδικήσει την ηγεσία της Εταιρείας και μάθαμε ότι σε περίπτωση εκλογής τους, θα διαθέσουν στον προπονητή για να κάνει ξανά ισχυρό το ΑΠΟΕΛ, ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια.

Προοπτική με παίκτες που να μπορούν και να θέλουν

Εν κατακλείδι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι αποφασισμένος να αλλάξει το ΑΠΟΕΛ όσο χρειαστεί για να του δώσει ποιότητα, δυναμική και προοπτική.

Ο «Πούρσα» πιστεύει ότι δεν είναι τα πολλά εκατομμύρια που κάνουν τις καλές ομάδες αλλά οι καλές επιλογές παικτών που να θέλουν και να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση