ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Πάλι φύλαγε γκολ στο φινάλε

Σερί με τρία γκολ στο τέλος σε ισάριθμα ματς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια με 50 τοις εκατό κατοχή και 4 τελικές προσπάθειες για τρίτο συνεχές ματς, σκοράρει στο τέλος. Με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο σκόραρε ο Μπεζούς στο 90+7 ′ με την Καρμιώτισσα στο πρωτάθλημα ο Γιούστε στο 90+2' και σήμερα …επανέλαβε ο Νικόλας Παναγιώτου.

Το τριφύλλι κινήθηκε στο μήκος κύματος που κινείται προσφάτως. Έδειξε ξανά θετικό πρόσωπο. Ήταν μαζεμένη και συμπαγής στο πρώτο μέρος πιέζουσα τον αντίπαλο σε μια προσπάθεια καταστροφής των επιθέσεων του εξ΄υπαρχής και τα κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό. Το ΑΠΟΕΛ είχε την πρωτοβουλία στο πρωτο μέρος εκδήλωνε εκθέσεις από δεξιά αλλά ουσιαστικό κίνδυνο δεν ένοιωσε η Ομόνοια .Η Ομόνοια προσπαθούσε να βγει μπροστά με την ταχύτητα των Ανδρόνικου Κακουλλή και Λοΐζου Λοΐζου που περίμεναν τις κάθετες πάσες τον Ρομάν Μπεζούς.

Η Ομόνοια σήμερα ήταν και πάλι τακτικά σχεδόν ολόσωστη στην αντιμετώπιση του αγώνα

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ζήτησε το γκολ. Έγινε πιο γρήγορη και πιο πιεστική αλλά στην τελική πάσα δεν είχε επιτυχία. Η είσοδος του Φώτη Παπoυλή συνέτεινε στο να γίνει πιο δραστική και πιο πλουραλιστική επιθετικά και να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα είτε με διεισδύσεις είτε με σερβιρίσματα. Ένα από αυτά έφερε το γκολ.

Η Ομόνοια σήμερα ήταν και πάλι τακτικά σχεδόν ολόσωστη στην αντιμετώπιση του αγώνα και είχε ανεβασμένο ρυθμό. Εμφάνισε αντίδραση επιζητούσα την ανατροπή και εν μέρει τα κατάφερε. Έδειξε ξανά ότι η ψυχολογία των παικτών. βελτιώνεται κάτι που είναι άκρως σημαντικό για τα ματς του Κυπέλλου. Δεν απόφυγε πάντως τα λάθη. Έγιναν εύκολα πουλήματα της μπάλας για άλλη μια φορά

Η Ομόνοια έπαιξε ως εξής: Την τετράδα μπροστά από τον Ουζόχο αποτελούσαν οι Μάθιους, Γιούστε, Παναγιώτου και Κίτσος, με τους Κούσουλο και Μπασιρού να είναι το δίδυμο στον άξονα. Στο ένα φτερό της επίθεσης ο Λοίζου, ενώ στο άλλο ο Μπεζούς που έκλινε προς τα μέσα Ο Μπεσεντίν ΄ξηταν στην κορυφή της επίθεσης, με παρετενέρ τον Κακουλλή. Στο 59’ ο Παπουλής μπήκε στη θέση του Μπεζούς ενώ ο Χαράλαμπους στη θέση του Μπασιρού. Μπήκε ο Σράντι στη θέση του Λοίζου στο 70’. Στο 79′ ο Ντίσκερουντ άλλαξε τον Κούσουλο

Εισιτήρια : 8.043

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση