ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πετράκης όπως Μακάρθι

Έριξαν την ίδια ατάκα…για διαφορετικούς λόγους

Θετικότατο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του Απόλλωνα, καθώς ο Ελλαδίτης κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Λεμεσού στην πρώτη της νίκη στην Αρένα μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.

Ο Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να αντιδράσει σχεδόν άμεσα στο γκολ που δέχτηκε από τον Ακοράν, με τον Ντιγκινί να σκοράρει στο 73ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

«Δεν είμαστε μάγοι ούτε ταχυδακτυλουργοί, υπάρχουν πολλά θετικά όμως θα δούμε τι άλλο θα μας κάνει καλύτερους», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό θα διορθωθεί γρήγορα. Δεν είμαστε μάγοι εγώ και ο Κόνορ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες να το κάνουν σωστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε και τον Γενάρη θα δούμε τι χρειάζεται η ομάδα», δήλωσε ο Μικ Μακάρθι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πετράκης και Μακάρθι χρησιμοποίησαν την ίδια ατάκα «δεν είμαστε μάγοι», ο κάθε ένας όμως για διαφορετικούς λόγους. Ο κ. Πετράκης θέλησε να αναδείξει το καλό έργο και την παρακαταθήκη που άφησε ο προκάτοχος του προπονητής (Σ. Αυγουστή) στον Απόλλωνα. Αντίθετα, ο κ. Μακάρθι θέλησε να αναδείξει σε πόσο τραγική κατάσταση παρέλαβε τον ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση