ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόφαση για 17 ξένους σε κάθε παιχνίδι

Οριστική απόφαση στην αλλαγή της προκήρυξης για τον κατάλογο Α

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση για αλλαγή στην προκήρυξη σε σχέση με τον αριθμό των ξένων/κοινοτικών στον κατάλογο Α’. Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ αναφερθήκαμε στο γεγονός πως οι ομάδες προτίθενται να ζητήσουν αλλαγή έτσι ώστε να μην διαγράφονται δύο παίκτες κάθε μήνα από τον κατάλογο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει παρθεί η απόφαση απ’ την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και οι ομάδες δεν θα υποχρεώνονται να διαγράφουν δύο παίκτες κάθε μήνα από τον κατάλογο τους.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε η παράμετρος πιθανών προσφυγών από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα διαγράφονταν από τον κατάλογο. Όπως ανέφερε παλαιότερα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης πιθανή διαγραφή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αφήνει ανοιχτή την πόρτα σε αυτόν ώστε να προχωρήσει σε προσφυγή για μονομερή διακοπή συμβολαίου λαμβάνοντας αποζημίωση όλο το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του  (δες εδώ).

Περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος αναμένεται να γνωστοποιηθούν από ανακοίνωση της ΚΟΠ, που μπορεί να προκύψει και εντός της ημέρας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση