ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Στο κόλπο για Ζαχίντ

Στην διεκδίκηση του 26χρονου άσου μπήκαν οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ είναι από τα πιο «ζεστά» ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται ότι θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Κατά τα καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα για προτάσεις από Τουρκία μεριά, ενώ δεν αποκλείεται να τον… καλέσει στις Αραβικές χώρες ο Γιώργος Δώνης. Αν προκύψει τέτοια πρόταση, τότε αντιλαμβάνεστε ότι τα λεφτά θα είναι πάρα πολλά, γεγονός θα δελεάζουν τον οποιοδήποτε.

Από την άλλη βέβαια, οι μεγάλες ομάδες της χώρας μας δεν μένουν αδιάφορες για τον 26χρονο άσο. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να τον κρατήσει, αλλά τα οικονομικά του δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί πάρα πολύ.

Ενώ, κυκλοφορούν φήμες για ενδιαφέρον της Ομόνοιας, κάτι που φαίνεται λογικό, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και υπάρχει πρόθεση να δαπανήσουν μεγάλα ποσά.

Πέραν από την Ομόνοια, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και στον Απόλλωνα βλέπουν την περίπτωση του Ζαχίντ, καθώς αναζητούν μία καλή μεταγραφή που θα τους ενισχύσει σημαντικά, αλλά και ταυτόχρονα θα αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Σίγουρα, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, αφού ο Ζαχίντ θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του και αναμένεται να ζυγίσει τα δεδομένα πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Στον Απόλλωνα ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα καλό συμβόλαιο στον 26χρονο άσο, το οποίο θα περιλαμβάνει αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, που αν τα πετύχει, θα μπορεί να φτάσει ακόμα και τις απολαβές που έχει αυτή την στιγμή στο ΑΠΟΕΛ.

Άλλωστε, με τις αποχωρήσεις που υπάρχουν ήδη από το ρόστερ, αλλά και με αυτές που έπονται, ο Απόλλωνας απαλλάσσεται από μεγάλα συμβόλαια. Οπόταν, έχει την δυνατότητα να προσφέρει καλό συμβόλαιο στον Ζαχίντ.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προτεραιότητες που έχει βάλει ο Νορβηγός και αν προκύψει πρόταση από ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα, διότι θέλει να αγωνιστεί σε πιο ψηλό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Άρνηση Απόλλωνα σε Μερκή

Άρνηση Απόλλωνα σε Μερκή

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η μη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στην εκδήλωση που έγινε χθες με αφορμή την αποχώρηση του διεθνή ...
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ