ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Έτσι αντιμετωπίζουν το θέμα οι «κυανόλευκοι»

Newsroom 24sports

Φεύγει σιγά, σιγά ο Μάης και στον Απόλλωνα έχει προχωρήσει αρκετά ο προγραμματισμός, με αποχωρήσεις και προσθήκες. Αυτή την στιγμή μετρούν δύο μετέγγραφες (Ντιγκινί, Νταμπό), ενώ η προσθήκη του Λάρσον είναι στα σκαριά (μένουν οι υπογραφές).

Μέσα στην εβδομάδα που θα μας μπει, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των Ενσούε, Μπένσοπ και Σακέτι. Είναι γνωστό ότι ο Απόλλωνας έκανε πρόταση και στους τρεις για μειώσεις στα συμβόλαια που διατηρούν με την ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις απαντήσεις και από τις τρεις, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να διαφοροποιήσουν τις προτάσεις. Θέλουν να μείνουν στην ομάδα και οι τρεις, ωστόσο με τα δεδομένα αυτά.

Ακόμα και αν θελήσουν να αποχωρήσουν, πάλι δεν τους ενοχλεί

Ακόμα και αν θελήσουν να αποχωρήσουν, πάλι δεν τους ενοχλεί. Με λίγα λόγια, ούτε κρύο, ούτε και ζέστη. Να πάμε και λίγο με τον καιρό, που την μια μέρα είναι ζέστη και από την άλλη είναι σαν να είμαστε φθινόπωρο.

Εννοείται εάν αποχωρήσουν οι τρεις, θα έρθουν κάποιοι άλλοι για να τους αντικαταστήσουν, αλλά θα πρέπει να δούμε και ποια είναι τα δεδομένα με τις θέσεις που υπάρχουν κενές για τον α’ κατάλογο.

Αυτή την στιγμή, στην ομάδα παραμένουν οι Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Αγκίρε, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας και Ματέι. Παραμένει και ο Σελίμοβιτς, αλλά θα γίνει προσπάθεια για να πάει κάπου. Τον Σάλαϊ δεν τον βάζουμε σε αυτή την κατηγορία διότι είναι β’ καταλόγου.

Συνεπώς, οι κλειστές θέσεις για τον α’ κατάλογο είναι εννιά και αν υπολογίσουμε τους Ντιγκινί και Νταμπό, πάμε στους 11. Και με τον Λάρσον ή κάποιον άλλο στους 12.

Άρα, θα περιμένουν τις εξελίξεις με αυτούς τους τρεις και μετά να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις, διότι θα πρέπει να ξέρουν εάν υπάρχουν κενές θέσεις για τον α’ κατάλογο. Νεαρούς κάτω των 22, θα κοιτάζουν πάντα για κάτι αξιόλογο, έτσι ώστε να μεγαλώσει το ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X