ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Κακής ποιότητας reality…

Σε πανηγύρι δηλώσεων με συνοδεία βιομηχανίας κλικς εξελίσσεται το θέμα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο τίτλος είναι μεν κάπως … συνάδει όμως απόλυτα με την απίστευτη ελαφρότητα που αντιμετωπίζουν κάποιοι ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η παραμονή ή όχι του Τιμούρ Κετσπάγια.

Λίγα 24ωρα πριν η ομάδα μπει στο Αντώνης Παπαδόπουλους για να διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου και ενώ όντως φέτος η χρονιά μοιάζει βασανιστική, ο καθένας, με συνεισφορά ή όχι, δεν έχει σημασία, αποδεχόμενος την πρόσκληση των Μέσων βγαίνει, μιλάει, μη αντιλαμβανόμενος ότι δεν βοηθά στο ελάχιστο αντιθέτως επιβαρύνει μια ήδη προβληματική κατάσταση.

Λες και ο Τιμούρ είναι ο προτεινόμενος για αποχώρηση, το μόνο που έμεινε είναι να βγάλουν αριθμούς τηλεφώνων όπου ο καθένας μπορεί να καλεί ή να στέλνει μηνύματα μήπως τον κρατήσουμε ή θα αποχωρήσει

Μαζί τους και οι δημοσιογράφοι η αλήθεια, οι οποίοι ασχολούνται με ένα όντως σοβαρό θέμα, χωρίς όμως να προσθέτουν κάτι καινούργιο αφού εδώ και καιρό παρακολουθούμε παρέλαση σημαντικών και μη σημαντικών προσωπικοτήτων της Ανόρθωσης οι οποίοι εκφράζουν προσωπικές επιθυμίες ωσάν και θα παραγγείλουμε φαγητό και αναμένουμε να μάθουμε τι τραβά το στομαχάκι τους.

Και ρε συ «συνάδελφε» αντί να βγάλεις ή να γράψεις τον 100ο που θα μας πει την άποψη του για τον Τιμούρ, γιατί δεν γράφεις ένα ρεπορτάζ με πληροφορίες ως προς τις σκέψεις του Τιμούρ ή τις προθέσεις των διοικούντων , γιατί δεν γράφεις ένα άρθρο, να προσθέσεις το ονοματάκι σου μήπως και δώσεις μια άλλη διάσταση στο θέμα, μήπως ερεθίσεις τα μυαλά μήπως και τοποθετήσεις το ζήτημα στη σωστή του διάσταση;

Αντιθέτως έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία κλικς για το συμβόλαιο του Τιμούρ... μη υπολογίζοντας τον εξευτελισμό ενός θέματος τόσο σοβαρού για την Ανόρθωση, την διοίκηση της, τον ίδιο τον Κετσπάγια και φυσικά τον κόσμο της.

Πέραν αυτού, αναρωτιέμαι κιόλας όλοι αυτοί που βγαίνουν αφού διαθέτουν τέτοια πείρα, αυτογνωσία και άποψη, γιατί δεν συγκεντρώνονται όλοι μαζί και τον ερχόμενο Μάη να διεκδικήσουν την προεδρία μήπως και καταφέρουν να βγάλουν την Ανόρθωση από το αδιέξοδο;

Ένα τέτοιο σοβαρό κεφάλαιο όπως είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια και το μέλλον του στην Ανόρθωση, κατάφεραν μερικοί δημοσιογράφοι και κάποιοι Ανορθωσιάτες να το καταστήσουν κακής ποιότητας reality όπου ο καθένας ψηφίζει το σενάριο που επιθυμεί.

Λες και ο Τιμούρ είναι ο προτεινόμενος για αποχώρηση, το μόνο που έμεινε είναι να βγάλουν αριθμούς τηλεφώνων όπου ο καθένας μπορεί να καλεί ή να στέλνει μηνύματα μήπως τον κρατήσουμε ή θα αποχωρήσει.

Ρεπορτάζ με περιεχόμενο, άρθρα με άποψη, δηλώσεις με επιχειρηματολογία ή κάποια βαρύτητα δύσκολα κανείς μπορεί να βρει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και δυστυχώς πια το θέμα έχει κουράσει.

Βέβαια για να είμαστε σωστοί, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για όλα αυτά έχουν οι ίδιοι που εμπλέκονται στο αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι. Επί τούτου, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περαιτέρω, ακριβώς γιατί η ομάδα βρίσκεται σ’ ένα χρονικό σημείο όπου πρόκειται να κριθούν πολλά.

Είναι αλήθεια ότι στο ματς με τον Απόλλωνα έδειξε το πράγμα ότι κάπως μπαλώνεται, επιβεβαιώνοντας τους περισσότερους από μας, ότι τούτη η ομάδα φέτος, λειτούργησε κατά του ίδιου της του εαυτού.

Διαθέτοντας τον καλύτερο στράικερ στα κυπριακά γήπεδα, τον καλύτερο με την μπάλα στα πόδια που άμα λάχει κερδίζει και μόνος του μια ομάδα, έχοντας έναν top class τερματοφύλακα, μπαίνοντας στο πρωτάθλημα με μια δυναμική που ανάγκασε κάποιους (και του υποφαινόμενου συμπεριλαμβανομένου) να την χρίσουμε φαβορί… κατέληξε να είναι αντικείμενο ανάλαφρου σήριαλ ή reality όπου ο κάθε σοβαρός θεατής παρακολουθεί τους ίδιους τους θαυμαστές του να απαξιώνουν μάλλον άθελα τους ένα είδωλο… που κανείς, μα κανείς δεν αμφισβήτησε το συμβολισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση