ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Αισιοδοξία για την απόφαση του Α. Δικαστή

Οι «κυανόλευκοι» αναμένουν την απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη και παράλληλα βλέπουν το ματς με την ΕΝΠ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το νομικό τμήμα του Απόλλωνα έχει ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή την επόμενη Τετάρτη.

Στις τάξεις των «κυανόλευκων» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα δικαιώσει την ομάδα της Λεμεσού. Ο Απόλλων υποστηρίζει ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα των οπαδών της ομάδας του για τη μη έναρξη του αγώνα και πάνω σε αυτό έχει στηθεί όλη η υπερασπιστική γραμμή.

Η νομική μάχη για το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής που δεν έγινε ποτέ αφορά μόνο τη διοίκηση, με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη και τους παίκτες του να προσηλώνονται αποκλειστικά στο αγωνιστικό σκέλος και στις επόμενες υποχρεώσεις.

Η ομάδα της Λεμεσού βλέπει μπροστά και επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν στη διάθεση του Κωνσταντίνου Μακρίδη οι Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Ρέθιο, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία. Στις τελευταίες προπονήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με τους Χάμπο, Ζράντι και Βα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση