ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Αίτημα αναστολής και των «Δυτικών Προαστίων»

Αίτημα και για το οίκημα των οπαδών στον Ύψωνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, είναι πολύ πιθανόν να μην μείνει στο κλείσιμο μονάχα των οπαδικών οικημάτων ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα (κεντρικός / Άγιος Αντώνιος) και ΣΥ.Φ.ΑΕΛ (Εναέριος).

Υπενθυμίζουμε ότι για τα δύο οικήματα πάρθηκε απόφαση μονομερώς μετά από αίτημα της Αστυνομίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο, όπως αναστείλουν τη λειτουργία τους και η απόφαση, πέραν από τα επεισόδια και τα φαινόμενα βίας, έχει να κάνει και με εκστρατεία σε υποστατικά που δεν κατέχουν άδειες σε διάφορους σημαντικούς τομείς και δεν πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μετά από επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας 24Sports με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Χρίστου, πέραν από τα αιτήματα τις αστυνομίας που υποβλήθηκαν για αναστολή των οικημάτων των δύο οπαδικών συνδέσμων, ανάλογο αίτημα υποβλήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και για το οίκημα των οπαδών του Απόλλωνα στον Ύψωνα («Δυτικά Προάστια»).

Σύμφωνα με όσα ενημερωθήκαμε λοιπόν, μέσα στο επόμενο διάστημα, πιθανόν κατά την ερχόμενη εβδομάδα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αναμένεται να εκδώσει απόφαση και για το οίκημα του Συνδέσμου Οπαδών του Απόλλωνα στον Ύψωνα.

Όπως επίσης μάς τονίστηκε παράλληλα, για να ανοίξουν εκ νέου τα οικήματα οπαδικών συνδέσμων, θα χρειαστεί να εξασφαλιστούν σχετικές άδειες, οι οποίες ωστόσο, δεν είναι θέμα της Αστυνομίας, αλλά του κράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση