ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Άλλοι τρεις στο απουσιολόγιο

Ιατρικό δελτίο από την ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος ενημέρωσε πως οι Νασιμένο, Ιντζία και Γιάγκα θα μείνουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, λόγω τραυματισμού, ενώ σταθερά εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Χάμπος και Πίττας, ενώ οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα με την ομάδα της Κερύνειας.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετώπισαν ή εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ουέλινγκτον Νασιμέντο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Τρίτης και θα παραμείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

Ο Ρεβάζ Ιντζία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τις προηγούμενες μέρες και ως εκ τούτου θα παραμείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα της Δευτέρας.

Εκτός αποστολής θα παραμείνει και ο Ραντζέλο Γιάνγκα ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό οπίσθιων μηρών την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Ιωάννης Πίττας και Χαράλαμπος Κυριάκου εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη εκτός προπονήσεων.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της Δευτέρας (22/11) με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση