ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Αριστερά... SOS

Πρόκειται για την πλευρά που χρειάζεται την περισσότερη ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ του Απόλλωνα αυτό το καλοκαίρι προκειμένου η ομάδα της Λεμεσού να επανέλθει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος (ΕΔΩ). Ενίσχυση θα υπάρξει δεδομένα σε όλες τις γραμμές, ωστόσο μεταξύ άλλων είναι γεγονός πως χρειάζεται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο αριστερό άκρο.

Αρχίζοντας απ’ την άμυνα, μετά και την αποχώρηση του Χαιτάμ Αλεσάμι, οι επιλογές εκεί είναι ο Αμίν Χαμάς, η επιστροφή του οποίου όμως εκτιμάται τέλη φθινοπώρου, αλλά κι ο Γιώργος Μαλεκκίδης, ο οποίος επιστρέφει απ' το δανεισμό του και θα αξιολογηθεί εκ νέου. Δεδομένα θα χάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία ο εξελίξιμος μπακ και παρότι στην εν λόγω θέση μπορούν να αγωνιστούν επίσης οι Φιλιώτης και Γκότσγουιλ Εκπολό, δεν τίθεται θέμα πως είναι σημαντικό να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα... τουλάχιστον ένας ακόμη αριστερός οπισθοφύλακας.

Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και στο αριστερό φτερό της επίθεσης, καθότι η αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα συνεπάγεται με τη φυγή του ποδοσφαιριστή ο οποίος μέτρησε τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στη συγκεκριμένη θέση, επί Μπογκντάν Αντόνε. Εκεί μπορούν να αγωνιστούν επίσης οι Βα, Ντόνιο, Γιόστεν, αλλά και Ντιγκινί, όμως σίγουρα δεν μιλάμε για τη φυσική τους θέση.

Οι δύο πρώτοι εκτός απροόπτου παραμένουν στο ρόστερ, όμως είδαμε τον Ρουμάνο προπονητή να τους χρησιμοποιεί κυρίως δεξιά (ο Ντόνιο έπαιξε και ως δεύτερος φορ). Όπως είπαμε ξανά, ο Γιόστεν που έχει την ικανότητα να παίξει και στα δύο φτερά, πιθανότατα αποχωρεί, ενώ ο Γάλλος φορ… λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του εκτιμάται ότι τη νέα σεζόν θα χρησιμοποιείται μόνο στην κορυφή της επίθεσης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, προκύπτουν αρκετά κενά στην αριστερή πλευρά (σαφώς περισσότερα απ’ τη δεξιά) και αναμφίβολα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση από τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού ούτως ώστε να… κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν. Σαφώς και θα γίνουν κινήσεις και για άλλες θέσεις, ωστόσο με τα υπάρχοντα τουλάχιστον δεδομένα, στο αριστερό άκρο οι επιλογές είναι πολύ πιο λίγες απ' τις υπόλοιπες θέσεις. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση