ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:29
 

Απόλλων: Δεν βγαίνει έτσι το πράγμα…

Είναι φανερό ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν ενίσχυση για να μπορούν να αντέξουν μέχρι το τέλος

Newsroom 24sports

Πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη ήταν η χθεσινή απέναντι στην Ομόνοια. Ο Απόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο Απόλλωνας χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση

Όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην βαθμολογία, εάν δεν ερχόταν η νίκη στον χθεσινό αγώνα, τότε τα πράγματα θα δυσκόλευαν πάρα πολύ για τη συνέχεια. Διότι θα έμεινε αρκετά πίσω, ενώ τώρα η απόσταση από την κορυφή είναι στους τέσσερις βαθμούς.

Επιπλέον, με τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη δίνει καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια, διότι το τελευταίο διάστημα ήρθαν κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα και η ομάδα το χρειαζόταν αυτό.

Από την άλλη, εκεί που λέγαμε ότι μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα και αρχίζουν να επιστρέφουν κάποιοι παίκτες προκύπτουν νέοι τραυματισμοί. Μικροπροβλήματα βέβαια, αλλά που μειώνουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Μαγκλίτσα δεν αγωνίστηκε χθες και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον επαναληπτικό κυπέλλου της Τετάρτης. Με προβλήματα αποχώρησαν από το παιχνίδι Παπουλής και Ζελάγια, με αυτό του Αργεντινού να μην είναι κάτι σημαντικό.

Επίσης, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ έβγαλε όλο σχεδόν το παιχνίδι με πρόβλημα στο πόδι, μετά το κτύπημα που δέχτηκε από τον Γκόμες στις αρχές του αγώνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν ξεκάθαρα ότι ο Γάλλος δεν μπορούσε να πατήσει καλά το αριστερό του πόδι.

Πέραν από αυτά, στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ερμή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Χάμπος Κυριάκου που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Άρα μειώνονται οι επιλογές για την άμυνα, αφού δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Γιούστε.

Όπως και να ‘χει όμως, ο Απόλλωνας χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για να μπορεί να βγάλει την χρονιά χωρίς προβλήματα. Ακόμη και να επιστρέψει εντελώς καλά ο Γιούστε σε 15-20 μέρες πάντα θα έχει την ανησυχία αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, όπως τώρα με τον Ρομπέρζ.

Άρα, θα πρέπει να έρθει άμεσα ένας κεντρικός αμυντικός πρώτης γραμμής για ξεγνοιάσεις μια και καλή. Σίγουρα, χρειάζονται κι άλλες προσθήκες, όπως στα άκρα της επίθεσης, αλλά και στον άξονα. Όμως, σε αυτές τις θέσεις μπορείς να βάλεις κάποιο να παίξει διότι υπάρχουν επιλογές, τώρα που επέστρεψε και ο Σακέτι.

Στο κέντρο της άμυνας όμως δεν υπάρχουν και πάντα θα βάζεις τον σταυρό σου και θα προσεύχεσαι να μην πάθει κάτι κάποιος. Συνεπώς, δεν μπορεί να βγει η σεζόν έτσι και είναι φανερό ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν ενίσχυση για να μπορούν να αντέξουν μέχρι το τέλος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Επιπλέον 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους

«https://www.alphanews.live/cyprus/giannakis-spetsiotis-o-anthropos-poy-diekdikei-gia-toys-hamilosyntaxioyhoys ...»
Αντωνης Φωτεινος  |  08:34

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X