ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Δεν βλέπει μόνο… Ντιγκινί

Αξιολογεί διάφορους παίκτες τώρα στην διακοπή, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα, έτσι ώστε να περάσει αυτή η πανδημία με τον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου, σε καραντίνα βρίσκεται και το ποδόσφαιρο και οι αρμόδιοι μελετούν διάφορα σενάρια για την ώρα, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτό το κακό.

Όποιες σκέψεις και όποια σενάρια γίνονται, είναι πάντα θεωρητικά και αυτό μπορεί να το κατανοήσουν όλοι. Στον Απόλλωνα ισχύει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οι παίκτες έχουν πάρει τα προγράμματα τους και περιμένουν τις εξελίξεις.

Από ‘κει και πέρα γράφονται διάφορα για το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα για τον Ντιγκινί, με τον οποίο ο Απόλλωνας τον χειμώνα συμφώνησε, αλλά κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις του Άρη.

Σίγουρα, είναι ένας παίκτης που είναι ψηλά στην λίστα, αλλά δεν έχουμε μάθει για οριστική συμφωνία. Είναι πιθανόν να προκύψει κάτι, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε αυτή την πληροφορία.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζει από την Ελλάδα ο Απόλλωνας, καθώς αξιολογεί διάφορους παίκτες από την συγκεκριμένη αγορά.

Οι Ελλαδίτες, αλλά και οι ξένοι που έπαιξαν στην Σούπερ Λιγκ προσαρμόζονται πιο εύκολα στα δικά μας δεδομένα, ενώ μπορείς να έχεις περισσότερες πληροφορίες για τον οποιοδήποτε παίκτη.

Είναι μία αγορά που υπάρχουν πολλοί παίκτες και ο Απόλλωνας έχει φέρει αρκετούς κατά καιρούς. Θα γίνει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, αλλά προτεραιότητα είναι η άμυνα και η επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Άρνηση Απόλλωνα σε Μερκή

Άρνηση Απόλλωνα σε Μερκή

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η μη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στην εκδήλωση που έγινε χθες με αφορμή την αποχώρηση του διεθνή ...
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ