ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Δεν στραβώνουν με τη διακοπή

Ναι μεν θέλουν να κριθούν τα πάντα στο γήπεδο, αλλά η διακοπή δεν τους κάθετε και άσχημα

Newsroom 24sports

Διανύουμε μία κρίσιμη εβδομάδα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και ήδη η κυβέρνηση επεξεργάζεται το πλάνο για σταδιακής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που πήρε για καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ταυτόχρονα θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το ποδόσφαιρο μας, εάν αρχίσει ξανά ή όχι. Στον Απόλλωνα έχουν αναφέρει αρκετές φορές ότι θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να πάρει ο καθένας ότι αξίζει στο γήπεδο.

Επί της ουσίας όμως, δεν θα στραβώσουν εάν υπάρξει διακοπή και δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, διότι από οικονομικής άποψης εάν δούμε τα δεδομένα, μάλλον τους βολεύει καλύτερα.

Πρώτο δεδομένο είναι ότι σε περίπτωση οριστικής διακοπής, με βάση τα κριτήρια που έθεσε η ΟΥΕΦΑ, ο Απόλλωνας εξασφαλίζει σίγουρα εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου.

Ενώ, εάν συνεχιστεί η σεζόν, έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται ξανά στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη. Θα χρειαστεί να γίνει μεγάλη προσπάθεια, παρόλο που βρίσκεται και στις δύο διοργανώσεις μέσα.

Από την άλλη, έχουν μειωθεί αρκετά τα έσοδα της εταιρείας, ενώ όπως είναι γνωστό η ΚΟΠ έχει παραχωρήσει στις ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μαζί της, την τελευταία δόση της φετινής περιόδου.

Βέβαια, αυτό το γνώριζε και το προγραμμάτισε από πριν ο Απόλλωνας, αλλά οποιασδήποτε αποκοπές θα γίνουν τη νέα σεζόν ή σε βάθος χρόνου (διότι ο Απόλλωνας έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ για άλλα 5 χρόνια), εάν και εφόσον δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, θα γίνουν επαφές και με τους παίκτες για κάποιες μειώσεις, στα πλαίσια που θα γίνουν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας μας. Πάντως, οι περισσότεροι έχουν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν και αν εξαιρέσουμε, ένα, δύο παίκτες, τους υπόλοιπους τους θέλουν στο Κολόσσι και τη νέα σεζόν.

Άρα, οι μειώσει που θα γίνουν με τρόπο που θα μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές. Συνεπώς, αυτά είναι τα δεδομένα στον Απόλλωνα και γι’ αυτό αναφέραμε και στον τίτλο μας ότι δεν στραβώνουν με την διακοπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X