ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aπόλλων: Διοίκηση, Μακρίδης και οργανωμένοι

Πως διαμορφώνεται το σκηνικό στο Κολόσσι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή πήραν στον Απόλλωνα, με την εν λόγω κίνηση να έρχεται ως απάντηση στην έντονη κριτική του κόσμου, μετά και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ... και κυρίως στην ανακοίνωση των οργανωμένων για αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μακρίδη σε διάστημα 24 ωρών.

Όπως γίνεται κατανοητό από την ανακοίνωση των «κυανολεύκων», αφού παραδέχονται ότι έγιναν αρκετά λάθη… προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί το να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πέτρου Κονναφή κι ο οποίος θα αναλάβει το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Τονίζεται ακόμη πως «αυτή η περίοδος δεν σηκώνει ούτε βεβιασμένες κινήσεις ούτε προσωρινές λύσεις», κάτι που αποδεικνύει ουσιαστικά την πρόθεση για να παραμείνει ο Κύπριος προπονητής μέχρι νεοτέρας.

Βέβαια στη συγκεκριμένη ανακοίνωση πρέπει να προσθέσουμε και αυτή της Θύρα 1, η οποία με τη σειρά της αποκαλύπτει πως είχε επικοινωνία με τη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας, που της μετέφερε ότι ο Κύπριος προπονητής εκτελεί πλέον καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή.

Πρόκειται βασικά για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς εκεί που έγιναν μεταγραφές σύμφωνα με τα «θέλω» του νεαρού τεχνικού (όπως ανέφερε ο επίσημος Απόλλωνας), τα αρνητικά αποτελέσματα φαίνεται να αλλάζουν το πλάνο, το οποίο πλέον προνοεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, που θα αξιολογήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ποιος θα είναι εκλεκτός της διοίκησης Νίκου Κίρζη θα φανεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο φαντάζει θέμα χρόνου... όπως αρχίσει η παρέλαση ονομάτων. Όποιος όμως και να έρθει, εννοείται πως το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το να μάθουν απ’ φετινά τους λάθη οι «κυανόλευκοι» και να μπει άμεσα η ομάδα της Λεμεσού στην επόμενη μέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση