ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Επιμένουν για Ντιγκινί

Δεν παρατούν την περίπτωση του Γάλλου οι «κυανόλευκοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπήκαμε σήμερα και επίσημα σε μεταγραφική περίοδο και όλες οι ομάδες θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση. Το ίδιο ισχύει και στον Απόλλωνα, όπου πρόθεση των «κυανόλευκων» είναι να γίνουν κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Προσπάθεια είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός και ένας μέσος, που θα έχει οργανωτικά χαρίσματα.

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι μία περίπτωση που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης, κάτι που αρέσει στον Σωφρόνη και επιδιώκει να έχει τέτοιους παίκτες στην ομάδα του. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Γάλλος είχε συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και αποφασίστηκε από κοινού η παραμονή του στην ομάδα. Ωστόσο, δεν του έγινε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου και έτσι από το καλοκαίρι θα κυκλοφορεί στην αγορά ελεύθερος.

Στον Απόλλωνα θα επιδιώξουν να πείσουν τον Άρη να αφήσει τον παίκτη να έρθει από τώρα στην Κύπρο, αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα δουν την περίπτωση του 29χρονου το καλοκαίρι, διότι θεωρούν ότι ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα.

Όμως, είναι αποφασισμένοι να πιέσουν μέχρι το τέλος για να φέρουν από τώρα τον Ντιγκινί στην Λεμεσό και δεν αποκλείεται να υποβάλουν νέα πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση