ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
 

Απόλλων: Έτσι θα έρθει ο Ντιγκινί

Ο Γάλλος είναι αυτό που θέλει ο Σωφρόνης

Newsroom 24sports

Μπήκαμε σε εβδομάδα ντέρμπι και στον Απόλλωνα έχουν επικεντρωθεί στον μεγάλο αγώνα με την Ομόνοια, καθώς οι μέρες ξεκούρασης έχουν τελειώσει για τους παίκτες.

Ταυτόχρονα, τρέχει ο προγραμματισμός, με τον Νικολά Ντιγκινί να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «κυανόλευκων», όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας.

Ο Άρης πρώτα ζητά να καλύψει ο Απόλλωνας εξ ολοκλήρου το υπόλοιπο του συμβολαίου, αλλά και ο παίκτης να χαρίσει κάποια οφειλόμενα.

Ο 31χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ωστόσο η Ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας.

Ο Γάλλος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να έρθει στην Κύπρο και στην Λεμεσό, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά, περνώντας ένα συμβόλαιο κοντά στους οικονομικούς όρους με αυτό που έχει στον Άρη, που ήταν κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ένα συμβόλαιο που ήταν το μεγαλύτερο που πήρε στην καριέρα του ο Νικολά Ντιγκινί, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Ο Άρης πρώτα ζητά να καλύψει ο Απόλλωνας εξ ολοκλήρου το υπόλοιπο του συμβολαίου, αλλά και ο παίκτης να χαρίσει κάποια οφειλόμενα.

Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, τότε οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι θα τα βρουν με τον Γάλλο για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Λεμεσιανή ομάδα, που δεν θα είναι σίγουρα στα επίπεδα του Άρη.

Βέβαια, με τα μπόνους επίτευξη στόχων, μπορεί να φτάσει σε εκείνα τα επίπεδα. Πάντως, ο Νικολά Ντιγκινί είναι ο παίκτης που θέλει πάρα πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή, καθώς μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αλλά, κυρίως τον θέλει για να τον βάλει στην δυάδα πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Στα €20,74 δισ. το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης το 2019

«Αν αποφεύγονταν διάφορα έξοδα όπως για παράδειγμα η `συντήρηση` των παρασιτικών συνοδών του προέδρου ...»
ΑΚΑ  |  09:33

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Κάντε αυτό το έτος ένα αξιοσημείωτο και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Κάντε αίτηση ...»
Martin Laura  |  16:38

#PoliticsBlog Αυτή τη λιμουζίνα ποιος θα την πάρει;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο γνωστός βουλευτής να μας έλεγε και τι στάση κράτησε όταν ο γνωστός συρφετός ...»
leo  |  13:09

#PoliticsBlog Αυτή τη λιμουζίνα ποιος θα την πάρει;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο γνωστός βουλευτής να μας έλεγε και τι στάση κράτησε όταν ο γνωστός συρφετός ...»
leo  |  13:08

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X