ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Έχει 1954 λόγους να κερδίσει!

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη σήμερα για τον Απόλλωνα

Newsroom 24sports

Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο θέλει να κάνει σήμερα ο Απόλλωνας, ο οποίος θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο Τσίρειο στάδιο. Ο στόχος είναι αυτονόητος για την ομάδα της Λεμεσού και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Ενώ, ταυτόχρονα θα έχουν και το αυτί τους… καρφωμένο στο «Αρένα» περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να πλησιάσουν προς τον τίτλο περισσότερο. Όμως, ο πρωταρχικός στόχος είναι να κερδίσει ο Απόλλωνας.

Και μπορεί η Ανόρθωση να εκπλήρωσε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, ωστόσο οι δυσκολίες θα είναι πολύ μεγάλες σήμερα. Ακόμα μεγαλύτερες θα λέγαμε, καθώς η «Κυρία» θα παίζει πλέον χωρίς άγχος και πίεση.

Άρα, όταν έχει να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες. Που είναι καλές και παίζουν χωρίς πίεση, θα πρέπει να τις υπολογίζεις περισσότερο. Και ο Απόλλωνας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και θα μπει στο γήπεδο σοβαρός και παθιασμένος για τη νίκη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει στον Άλεφ Ντος Σάντος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Εκτός θα είναι και οι τραυματίες Αγγελή και Άλαν.

Με αυτά τα δεδομένα, θα δούμε τον Βάλε στο τέρμα και στην τετράδα της άμυνας τους Πέδρο, Βασιλείου, Γιούστε και Ρομπέρζ. «Κόφτες» Σακέτι και Μάρκοβιτς. Μπροστά τους πιθανότατα να δούμε τον Παπουλή και δεξιά τον Γιάκολις. Αριστερά την θέση διεκδικούν ο Σκέμπρι με τον Σαρδινέρο.

Σε περίπτωση που ο Παπουλής επιλεγεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης, τότε στον άξονα θα παίξει ο Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης όπως είπαμε θα επιστρέψει ο Μάγκλιτσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X