ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Εξομολόγηση Ζράντι - Πώς προέκυψε ο Λίβανος

«Μεγάλωσα στη Δανία αλλά δεν μοιάζω με Δανό», είπε με χιούμορ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα (τεύχος 143), ο Μπασέλ Ζράντι μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την πραγματική πτυχή του… στόρι της επιλογής του όσον αφορά ποιανής χώρας το ομοσπονδιακό συγκρότημα θα επιλέξει για να αγωνίζεται.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, σχετικά με την επιλογή του Λιβάνου απ’ όπου κατάγεται.

-Παρά το ότι ήσουν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Δανίας και την πρόθεση της ομοσπονδίας της χώρας για να αγωνίζεσαι με την Εθνική ανδρών της Δανίας, εν τέλει επέλεξες τον Λίβανο. Τι σε ώθησε να πάρεις αυτή την απόφαση;

Δεν ήταν ακριβώς έτσι. Όταν ήμουν 19 χρονών με κάλεσαν σε ένα τουρ στην Αμερική και τραυματίστηκα και δεν μπόρεσα να πάω. Στη συνέχεια ήρθε ο Λίβανος, εγώ ήμουν στη Νορβηγία τότε και αρκετοί παίκτες της Εθνικής Δανίας ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α. Εκτός του ότι αγωνιζόμουν στη Νορβηγία, την ίδια ώρα ήμουν τραυματίας, έχω την εντύπωση πως ο Λίβανος ήρθε τη σωστή στιγμή. Στη συνέχεια, έπαιξα δύο φιλικά με τον Λίβανο και η Δανία με κάλεσε ξανά για τη δεύτερη της ομάδα στα 24 μου. Δεν ήταν για την Εθνική Ανδρών, αλλά για την “national league team”, όπως λέγεται. Παρόλα αυτά, μόνο μια φορά μπορείς να αλλάξεις το πιστοποιητικό σου στη FIFA και το είχα κάνει ήδη για τον Λίβανο, με αποτέλεσμα να παραμείνω στην Εθνική ομάδα του Λιβάνου.

-Μετάνιωσες για αυτή σου την απόφαση;

«Όχι γιατί δεν ήξερα αν θα με καλούσαν στην Εθνική Ανδρών της Δανίας ποτέ. Είναι δυνατή ομάδα, εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσα, αλλά είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Επίσης δεν μοιάζω με Δανό (σ.σ. γέλια). Όντως μεγάλωσα εκεί, αλλά είναι πολλά τα πράγματα που παίζουν ρόλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση