ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Εξτρέμ... «μπουκαδόρους»

Να καλύψουν ένα κενό που υπήρχε πέρσι θα επιδιώξουν οι «κυανόλευκοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα από τα προβλήματα που είχε το περσινό ρόστερ του Απόλλωνα ήταν η απουσία… καθαρόαιμων εξτρέμ που να κάνουν την διαφορά. Ο Γιαννιώτας ήταν ο μοναδικός τέτοιος, αλλά δεν βοήθησε σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Αυτό θα προσπαθήσει να καλύψει μέσα από τις τελευταίες κινήσεις που θα κάνουν οι «κυανόλευκοι», καθώς τα υπόλοιπα κενά σιγά, σιγά άρχισαν να καλύπτονται.

Με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει και την αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει ο Απόλλωνας της νέας σεζόν, ο παίκτης που θα προστεθεί, με την προοπτική να ανεβάσει το επίπεδο και την ποιότητα στα άκρα, πρέπει να έχει τα εξής στοιχεία.

Να είναι σε μία σχετική ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, με περιθώριο εξέλιξης και κίνητρα για διάκριση. Αυτά βέβαια ισχύουν λίγο-πολύ και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές επιλογές που έγιναν ή θα γίνουν.

Αγωνιστικά, στον Απόλλωνα θέλουν να διακρίνεται για την εξαιρετική του φυσική κατάσταση και να είναι καλός χειριστής της μπάλας.

Στην πραγματικότητα ο Απόλλωνας χρειάζεται εξτρέμ «πουκαδόρους», που να έχουν ταχύτητα, καλή τεχνική και να μπορούν να δημιουργούν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Κάτι το οποίο ο Τσόρνιγκερ θέλει στο παιχνίδι της ομάδας του. Και δη από τους ακραίους.

Θυμίζουμε ότι η μεγάλη προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι ο επιθετικός περιοχής, ο οποίος να έχει το εύκολο γκολ, καθώς ο Απόλλωνας δεν θα έχει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος τον Ντιγκινί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Παγωμάρα…

Παγωμάρα…

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα προβληματίζουν άπαντες στον Απόλλωνα
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ