ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Φάνος, Χάμπος... μετά το Μπέλφαστ

Οι δύο διεθνείς απαντούν στην πρόταση μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με την επιστροφή τους στο νησί μας μετά τις διαδοχικές τους υποχρεώσεις με την Εθνική σε Ελλάδα και Βόρεια Ιρλανδία θα δώσουν την οριστική τους απάντηση στην πρόταση που τους έχει υποβληθεί από τον Απόλλωνα για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας οι Χάμπος Κυριάκου και Φάνος Κατελάρης.

Οι δύο διεθνείς έχουν ενώπιόν τους εδώ και μέρες προτάσεις για νέο συμβόλαιο από τους πρωταθλητές. Για την ώρα δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη στο όλο θέμα, όμως μετά το τέλος των μαζεμένων υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την οριστική απάντηση των δύο παικτών στην προσφορά του Απόλλωνα.

Ως γνωστόν, ο αρχηγός των «κυανολεύκων» έχει ως προτεραιότητα να βρει μια πρόταση που να τον ικανοποιεί από ομάδα εκτός Κύπρου ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε πρόθεσή του είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Κατελάρη, οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τη διαφορά που είχε προκύψει αρχικά ως προς τα «θέλω» του παίκτη και τα όσα πρόσφερε ο Απόλλωνας να γεφυρώνεται.

Μετά το παιχνίδι της Κύπρου στο Μπέλφαστ κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League στις 12 του μήνα, αναμένονται οριστικές εξελίξεις και στα δύο μέτωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση