ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων για επιστολή ΑΕΚ: «Εγείρει ερωτήματα η σκοπιμότητα της επιστολής»

Ανακοίνωση από την ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αντίδραση μέσω ανακοίνωσης στην επιστολή της ΑΕΚ για αλλαγή του μεταξύ τους διαιτητή... από πλευράς Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ενημερωθεί για επιστολή που απέστειλε η Διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κ.Ο.Π, μέσω της οποίας ζητεί αντικατάσταση του Μενέλαου Αντωνίου, διαιτητή που ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης (29/02) στο στάδιο «Άλφα Μέγα».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας καθώς η επιστολή αυτή έρχεται να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, σε μια στιγμή που γνωρίζουμε όλοι ότι η αλλαγή είναι ενδεχομένως πρακτικά αδύνατη, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σε σχέση με την σκοπιμότητα της εν λόγω επιστολής.

Το χρονικό και οι αναφορές στον τόπο κατοικίας του διαιτητή δυνατόν να στοχεύουν στον ψυχολογικό επηρεασμό του, αφού θεωρούμε απομακρυσμένο το ενδεχόμενο αντικατάστασης του.

Εννοείται ότι θα ήταν σοφότερο να οριστεί ξένος διαιτητής στην αναμέτρηση της Πέμπτης (29/02), ωστόσο ευελπιστούμε ότι τόσο ο Μενέλαος Αντωνίου όσο και οι υπόλοιποι διαιτητές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τον στόχο του.

Παραμένουμε συγκεντρωμένοι ώστε με το πάθος των ποδοσφαιριστών μας και την ώθηση του κόσμου μας να φτάσουμε σε μια ακόμη σημαντική πρόκριση.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας και οι χιλιάδες οπαδοί του θα φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα της Λάρνακας, ώστε να διασφαλίσουμε πως θα διεξαχθεί ένας αγώνας διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Με την ευκαιρία επιθυμούμε να καλέσουμε τους φίλους της ομάδας μας που θα κατακλύσουν ασφυκτικά το «Άλφα Μέγα», όπως στηρίξουν σε κόσμια πλαίσια την ομάδα μας, με τον παλμό και την φωνή τους, παραμένοντας ψύχραιμοι και μένοντας μακριά από την ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στο αγωνιστικό χώρο.

Δ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ» 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση