ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Γιάννη έχεις αποστολή...

Περιμένουν πολλά από τον Ελλαδίτη οι «κυανόλευκοι»

Newsroom 24sports

Εκεί που λέγαμε βρήκε την υγεία του, ήρθαν τα προβλήματα των Ντιγκινί και Ματέι, με τον Γάλλο να μένει εκτός και τον Ρουμάνο να ξεκαθαρίζει σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλωνας είχε καταφέρει να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια με τους πολλούς και συχνούς τραυματισμούς, μέσα από το πλάνο που έβαλε η τεχνική ηγεσία και το ιατρικό επιτελείο.

Όμως, είναι φυσιολογικό να προκύπτουν κάποιοι τραυματισμοί, αλλά πλέον μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Το ζήτημα πλέον είναι ο αντικαταστάτης του Νικολά Ντιγκινί. Η λογική λέει ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον Γιαννιώτα και να διαφοροποιήσει κάπως τα πλάνα του. Να δούμε τον Ελλαδίτη στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Μπίσεσβαρ να μεταφέρεται ξανά στον άξονα, ή στο αριστερό άκρο.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα μεταφερθεί ο Πίττας πλάι στον Νταμπό στην επίθεση και θα έχει τον ρόλο που είχε στα τελευταία παιχνίδια ο Ντιγκίνι.

Όπως και να ‘χει, είναι η ευκαιρία του Γιαννιώτα να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα του Απόλλωνα, διότι το τελευταίο διάστημα ήταν μονίμως στον πάγκο.

Σίγουρα, με τον Ελλαδίτη στο γήπεδο κερδίζει άλλα πράγματα, σε σχέση με αυτά που έδινε ο Ντιγκινί. Είναι πιο εκρηκτικός και πιο διεισδυτικός από τον Γάλλο, αλλά ο Ντιγκινί έχει το γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση