ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: «Γλυκάθηκαν» με Σάλαϊ

Είναι πολλά τα εκατομμύρια…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την απόκτηση του Ίλιαν Ίλιεφ ανακοίνωσε χθες ο Απόλλωνας, ενώ οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Αμρό Τάρεκ, ο οποίος προορίζεται για το κέντρο της άμυνας.

Για να γίνει εφικτή η απόκτηση του Ίλιεφ, η ομάδα της Λεμεσού δαπάνησε ένα ποσό γύρω στις 360 χιλιάδες ευρώ. Ένα μεγάλο ποσό για τα Κυπριακά δεδομένα, αλλά είναι φανερό ότι «γλυκάθηκαν» από την απόδοση της επένδυσης του Σάλαϊ.

Ο Ούγγρος αμυντικός, ως γνωστό πουλήθηκε στην Φενερμπαχτσέ με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Απόλλωνας έχει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, που ξεπερνά το 10%.

Ήδη, ακούγονται πάρα πολλά για τον Σάλαϊ, με την Τουρκική ομάδα να απορρίπτει προτάσεις κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ και να κοστολογεί τον παίκτη γύρω στα 30.

Οπόταν, όσο πιο ψηλά πουληθεί ο Μαγυάρος, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος που θα αποκομίσει ο Απόλλωνας. «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και βλέποντας τα κέρδη που έρχονται από τον Σάλαϊ, προχώρησαν στην επόμενη επένδυση… Ίλιαν Ίλιεφ.

Ο διεθνής Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έρχεται με καλές συστάσεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκεται από τα 21 του χρόνια στην Εθνική ανδρών της χώρας του.

Σίγουρα, η Βουλγαρία δεν είναι η υπερδύναμη του παρελθόντος, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το λέμε αυτό, διότι μέσω της Εθνικής γίνεται η μεγαλύτερη «διαφήμιση» των ποδοσφαιριστών. Και ο Σάλαϊ, κυρίως μέσα από τις εμφανίσεις του με την Ουγγαρία πέτυχε την μεγάλη μεταγραφή.

Το σημαντικό επίσης στην περίπτωση του Ίλιεφ είναι ότι έρχεται και για το παρόν, όχι μόνο για το μέλλον, καθώς κουβαλά αρκετές συμμετοχές στις προηγούμενες ομάδες του.

Συνεπώς, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει στα χέρια του ακόμα ένα «όπλο» το οποίο καλείται να το εξελίξει και να αποφέρει στο μέλλον αρκετά κέρδη στο ταμείο του Απόλλωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση