ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Απόλλων: Η «αρρώστια» του Σωφρόνη

Εδώ δεν μιλάει ο επαγγελματισμός, αλλά η αγάπη και η αρρώστια που έχει ο Σωφρόνης για αυτή την ομάδα

Newsroom 24sports

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Αθλητικού Κέντρου της ομάδα στο Κολόσσι και θα αναλάβει ξανά τις τύχες του Απόλλωνα μετά από 35 μέρες. Μία απόφαση που δεν μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν αναμενόμενη, καθώς μόλις που πέρασε ένας μήνας από την μέρα που έφυγε από την ομάδα.

Για τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή, ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή. Για τον προπονητή Σωφρόνη, δεν είμαι σίγουρος εάν έκανε την σωστή επιλογή

Σίγουρα, η απόφαση αυτή, είναι και έμμεση παραδοχή για το λάθος που έγινε στις 30 Αυγούστου, όταν και έβγαινε η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο του Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κύπριος τεχνικός πικράθηκε και ίσως να θεώρησε άδικη την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας, αλλά δεν κατηγόρησε κανένα, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει. Το κράτησε μέσα του και ήξερε ότι κάποτε θα επιστρέψει ξανά. Τόσο σύντομα όμως, δεν είμαι σίγουρος αν το περίμενε.

Για τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή, ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή. Διότι η ομάδα παραπαίει και ο Σωφρόνης την ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο. Και είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα.

Για τον προπονητή Σωφρόνη, δεν είμαι σίγουρος εάν έκανε την σωστή επιλογή αυτή την στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα. Τουλάχιστον επαγγελματικά. Διότι, με αυτά που έκανε στον Απόλλωνα στην προηγούμενη του θητεία, σίγουρα θα είχε κι άλλες προτάσεις, εκτός από αυτή του Άρη Θεσσαλονίκης που απέρριψε.

Εδώ δεν μιλάει ο επαγγελματισμός. Αλλά, μιλά η αγάπη και η αρρώστια που έχει ο Σωφρόνης γι' αυτή την ομάδα, που δεν τον αφήνει να σκεφτεί με την λογική, παρά με το συναίσθημα.

Γι’ αυτό έγινε τόσο αγαπητός και μπήκε στις καρδιές του κάθε Απολλωνίστα. Διότι, λειτουργεί για ακόμη μία φορά με το συναίσθημα και όχι με την λογική. Και αυτό μετρά πάρα πολύ στους οπαδούς μιας ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X