ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Η, ιδιαίτερη, περίπτωση Ρομπέρζ

Το θέμα είναι κλειστό και ανοιχτό ταυτόχρονα, όπως από τότε που ήρθε

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε στον Απόλλωνα και φαινόταν από πριν πως είχε την ποιότητά να ξεχωρίζει και αυτό ακριβώς έκανε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Τον έβλεπες και καταλάβαινες πως είναι πιο ψηλού επιπέδου παίκτης από το κυπριακό και για κάποιο λόγο τον πήρε η Σάντερλαντ όταν έπαιζε πρέμιερ λιγκ. Δεν ήταν βασικός ποτέ βέβαια αλλά ποιον βασικό παίκτη μπορείς να φέρεις κατευθείαν από την πρέμιερ Κύπρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Βαλεντίν είναι τύπος που όταν κάτι τον ενοχλεί το λέει και το «κρύψε να περάσουμε» δεν είναι στα χαρακτηριστικά του.

Οι εμφανίσεις του και τα επιτεύγματά του στην τριετία που είναι στην ομάδα είναι κάτι που όλοι είδαν και δεν χρειάζονται επανάληψης. Δεν υπάρχει κάποιος στον Απόλλωνα που να αμφισβητεί την ποιότητά του. Επίσης όμως, είναι δεδομένο πως από τους πρώτους μήνες της παρουσίας του ήταν στο στόχαστρο ομάδων και το να φύγει ζήτημα ανοιχτό. Πότε τον κοιτούσαν ομάδες της Ιταλίας, Σέριε Α Μπενεβέντο κτλ, πότε η πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ και το σενάριο να φύγει «έπαιζε».

Φέτος τα δεδομένα μοιάζουν κάπως αλλιώς, αφού το ενδιαφέρον είναι από Κύπρο μεριά και την Ομόνοια. ΟΚ έγινε και μια παρεξήγηση που προκάλεσε αναστάτωση αλλά για αυτό υπήρξε τοποθέτηση πως «έχει συμβόλαιο ως το 2022 και για μας το θέμα έληξε».

Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα είναι στον Απόλλωνα μέχρι να προκύψει κάτι άλλο. Αυτά που ξέρουμε είναι πως η Ομόνοια οικονομικά μπορεί να τον καλύψει και μένει να δούμε αν οι δυο ομάδες μπορούν να βρουν τρόπο. Το σενάριο που κυκλοφορεί κυρίως στη Λευκωσία περί ανταλλαγής του, αρχικά με Κατελάρη και μετά με Κολοβό, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε γιατί για να επιμένουν σημαίνει πως κάποιος το σκέφτηκε στην πρωτεύουσα. Το αν κάποιος το συζήτησε από Λεμεσό μεριά, δεν μαθεύτηκε. Ποδοσφαιρικά πάντως, αυτό κρατήστε το ως προσωπική άποψη του υποφαινόμενου, ο Κολοβός πλησιάζει περισσότερο την αξία του Ρομπέρζ από ό,τι ο Κατελάρης και με κάποια αισθητή διαφορά. Το να έχει ο Απόλλων Λεμεσού στο ρόστερ του εν ενεργεία παίκτη της Εθνικής Ελλάδας είναι κάτι που για το περιβάλλον του αποτελεί τόσο μεγάλη τιμή που δεν μπορείς να το αγνοήσεις αν σου παρουσιαστεί ως προοπτική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Βαλεντίν είναι τύπος που όταν κάτι τον ενοχλεί το λέει και το «κρύψε να περάσουμε» δεν είναι στα χαρακτηριστικά του. Αλλά το γεγονός πως δεν έγιναν οι μεταγραφές παλαιότερα, δεν τον εμπόδισε από το να είναι εκ των κορυφαίων του Απόλλωνα. Είναι προ των πυλών τα 32, στις 9/6, και ίσως αυτό να τον κάνει να σκέφτεται και το παραπέρα από απλώς τον εαυτό του και το ποδόσφαιρό του.

Αυτά είναι τα δεδομένα της στιγμής, με το «έχει συμβόλαιο» να αποτελεί την επίσημη θέση. Ο χρόνος θα μας κάνει σοφότερους για τα υπόλοιπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση