ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Η πλάστιγγα γέρνει στο «adios»

Τα δεδομένα για τον Ισπανό τεχνικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κωνσταντίνος Νικολάου

Στραμμένη την προσοχή τους στην επόμενη μέρα έχουν στον Απόλλωνα και όπως είπαμε ξανά… οριστικές εξελίξεις για θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων προπονητή και αθλητικό διευθυντή θα έχουμε μετά το Πάσχα.

Παρόλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί πως με βάση τα σημερινά δεδομένα κι όπως διαρρέει… το επικρατέστερο σενάριο είναι εκείνο που θέλει τον Πάμπλο Ματσίν να μην συνεχίζει.

Ο Ισπανός προπονητής διατηρεί μεν συμβόλαιο, όμως ο προβληματισμός είναι τέτοιος που αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι με το μέρος του. Το αντίθετο ισχύει για τον Μάκη Παπαϊωάννου, καθότι η πλάστιγγα δεν γέρνει προς την αποχώρηση του.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, στο ποδόσφαιρο έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορες ανατροπές από στιγμή σε στιγμή κι ως εκ τούτου τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται. Τουλάχιστον όχι πριν προκύψουν οι ανακοινώσεις από πλευράς «κυανολεύκων». 

Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι σημαντικό να αποφευχθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος με απώτερο στόχο να επιστρέψει η ομάδα της Λεμεσού στο δρόμο των επιτυχιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση