ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Η πρώτη παράσταση του Πετράκη

Το ντεμπούτο, οι αλλαγές και ο τρόπος σκέψης του Κρητικού τεχνικού

Newsroom 24sports

Έβγαλε αντίδραση ο Απόλλωνας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Σε μία έδρα όπου τις περισσότερες φορές αφήνει βαθμούς, πήγε εκεί και κέρδισε.

Η νίκη επί της ΑΕΚ έχει τεράστια σημασία, καθώς του δίνει ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας, ενώ ταυτόχρονα τον ανέβασε ξανά στην κορυφή του πίνακα.

Έκανε τα απλά και τα βασικά, καθώς είναι νέος στην ομάδα και δεν μπορείς από την μία μέρα στην άλλη να αλλάξεις την φιλοσοφία και να περάσεις την δική σου.

Στον κυανόλευκο πάγκο καθόταν για πρώτη φορά ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν πήγε να εντυπωσιάσει με τις επιλογές του, αλλά ούτε με τον τρόπο που πήγε να παίξει στο Αρένα.

Έκανε τα απλά και τα βασικά, καθώς είναι νέος στην ομάδα και δεν μπορείς από την μία μέρα στην άλλη να αλλάξεις την φιλοσοφία και να περάσεις την δική σου.

Επέλεξε ένα σχηματισμό 4-4-2, προσπάθησε να πιέσει ψηλά, να κρατήσει μπάλα και να αναπτυχθεί ορθόδοξα. Βάζοντας την μπάλα κάτω, παίζοντας τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα, όταν υπήρχε χρόνος. Ενώ, με μεγάλες διαγώνιες μπαλιές, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την αδύνατη πλευρά.

Δεν εντυπωσιαστήκαμε με την εικόνα που είδαμε στο γήπεδο, αλλά κρατάμε το γεγονός ότι είχε πλάνο και ότι προσπαθούσε να παίξει ορθόδοξα. Είναι φανερό ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να παίξει σωστά την κόντρα επίθεση, όταν… κλέβει την μπάλα από τον αντίπαλο, διότι εάν ήξερε να αναπτυχθεί σωστά στην αντεπίθεση, τότε θα περνούσε εύκολο βράδυ στην Αρένα.

Όμως, είναι κάτι που δουλεύεται και μέσα από την δουλειά μπορείς να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Και φυσικά, μπορεί να αποδώσει καλύτερα με τους σωστούς παίκτες.

Για παράδειγμα, αντί του Μπένσιοπ, να ήταν ο Νταμπό, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Μπήκε μέσα για 10 λεπτά και έκανε δύο φάσεις.

Επί της ουσίας όμως, αυτό που θέλω να τονίσω ξανά είναι το γεγονός ότι ο Πετράκης δεν πήγε στο Αρένα για να εντυπωσιάσει, πήγε για να προσπαθήσει να κάνει τα απλά πράγματα του ποδοσφαίρου και να παίξει ορθόδοξα. Δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και χρόνο με τον χρόνο θα βελτιώνει αυτή την εικόνα, εάν συνεχίζει να κάνει τα απλά και προσπαθεί να παίζει ορθόδοξα.

Και ζώντας το ντεμπούτο του μερικά μέτρα δίπλα του, επιβεβαίωσα αυτό που γράφτηκε στην Ελλάδα από αρκετούς συναδέλφους. Ότι πρόκειται για ένα ήρεμο, σοβαρό και πειθαρχημένο άνθρωπο. Κι αυτή την σοβαρότητα και την πειθαρχία προσπαθεί να μεταφέρει στην ομάδα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Αττίλα Σάλαϊ έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ