ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:48
 

Απόλλων: Η σημασία του καλοκαιριού

Θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και το γνωρίζουν όλοι αυτό

Newsroom 24sports

Είναι μαγκιά να παραδέχεσαι τα λάθη σου, αλλά είναι μεγαλύτερη μαγκιά να μπορείς να τα διορθώνεις και σημαντικό να μην τα επαναλάβεις. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, στην χθεσινή του δημοσιογραφική διάσκεψη, τόνισε ότι την φετινή περίοδο το πρωτάθλημα χάθηκε από τα δικά τους λάθη.

Εκτίμησαν λάθος τα δεδομένα τον Γενάρη και δεν ενίσχυσαν την ομάδα όπως θα έπρεπε για να μπορεί να αντέξει, μετά την υπερπροσπάθεια που έκαναν στην Ευρώπη. Η ομάδα δεν είχε επιλογές και αυτό το πλήρωσε.

Συνεπώς, αφού έχουν παραδεχτεί το λάθος που έγινε, περιμένουμε ότι θα γίνουν διαφορετικά πράγματα το καλοκαίρι. Διότι το καλοκαίρι χτίζονται οι ομάδες και όχι τον χειμώνα. Τον Γενάρη απλά διορθώνεις κάποια πράγματα.

Βέβαια, τις περισσότερες φορές χρειάζεσαι διορθώσεις τον χειμώνα, καθώς δεν μπορείς να πετύχεις 100% στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Όπως και ν’ έχει το πράγμα, το καλοκαίρι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα.

Σημαντικό γιατί θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Άλλωστε, υπήρχε και επίσημη παραδοχή ότι αυτή η ομάδα έκανε τον κύκλο της. Δεν διαφωνούμε σ’ αυτό, όμως την ανανέωση την κάνεις σταδιακά, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα.

Άρα, περιμένουμε να έρθουν κάποιοι παίκτες που θα μπορούν να αλλάξουν την ομάδα. Να ανεβάσουν ξανά την ποιότητα και να μπορούν να τραβήξουν την πίεση του πρωταθλητισμού. Οτιδήποτε άλλο, θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Απόλλωνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X