ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Η ζωή χωρίς Καρέκα

Η μια θέση καταλόγου Α και οι ανάγκες

Newsroom 24sports

Όλοι στον Απόλλωνα είναι συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό με την Αούστρια, με το Σωφρόνη Αυγουστή να έβαλε μπρος την επιχείρηση προσγείωση αφού εύκολα το 2-1 εκτός έδρας μπορεί να σε παρασύρει.

Ο Γκακπέ ως πρώτο δείγμα στη θέση Ζελάγια καλά τα πήγε όμως τον περιμένουμε να παίζει και στα άκρα άρα θες έναν ακόμα μπροστά για να είσαι καλυμμένος.

Μέσα από την πορεία των αγώνων και τη βελτίωση που σταδιακά παρουσιάζεται, αναδεικνύονται και οι ανάγκες ενίσχυσης που μετά την εξέλιξη με τον Καρέκα και πάλι αυξήθηκαν. Μένει μια θέση στον κατάλογο Α’ ενώ υπήρχε πρόθεση και για να κοιτάξουν για κάτι ακόμα σε νεαρό, με τον Καρέκα να υπολογίζεται. Η πληροφόρηση έκανε λόγο για αμυντικό χαφ και κεντρικό αμυντικό.

Στη θέση του κόφτη υπάρχει ο Σακέτι και η γνωστή συζήτηση όποτε λείπει, κάτι που στην Αυστρία δε φάνηκε αν και έλειπε και ο Μπίντα. Ο Χάμπος μπόρεσε να καλύψει το κενό, όμως αυτό προϋποθέτει να μη χρειαστεί να ξαναγυρίσει πίσω στα στόπερ. Αυτή είναι και η πρόθεση, όμως για να είσαι καλυμμένος πίσω μάλλον χρειάζεται έναν ακόμα έμπειρο αμυντικό πέραν του Γιούστε. Η απόδοση του Σάλαι στο «Βιόλα Παρκ» χαροποίησε τους πάντες, με τον Ούγγρο να είναι μεγάλη ελπίδα αλλά θες μεγαλύτερο δείγμα πριν πεις με σιγουριά πως βρήκες παρτενέρ. Πέραν άλλωστε της ατομικής απόδοσης υπάρχει και το ζήτημα «χημείας» που το δίδυμο Γιούστε-Ρομπέρζ είχε αποκτήσει.

Στην επίθεση, ο Γκακπέ ως πρώτο δείγμα στη θέση Ζελάγια καλά τα πήγε όμως τον περιμένουμε να παίζει και στα άκρα άρα θες έναν ακόμα μπροστά για να είσαι καλυμμένος. Ο Καρέκα δε θα είναι, αλλά ένας ακόμα χρειάζεται.

Το θέμα είναι σε ποια θέση θα δώσεις τη θέση καταλόγου Α’ ή αν θα φύγει και κάποιος για να πάρεις δυο έμπειρες και άρα πιο έτοιμες λύσεις.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ 14 ξένοι καταλόγου Α και πέντε Β. Το πρώτο συμπέρασμα είναι πως αριθμητικά οι λύσεις υπάρχουν. Ποιοτικά υπήρχαν αμφιβολίες αλλά το δείγμα της Αυστρίας άλλαξε πολλές απόψεις είναι η αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση