ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ημέρα όμορφη και... μαγική

Έφτασε η μέρα που όλοι στην ομάδα περίμεναν χρόνια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι γεγονός. Η μέρα που περίμεναν όλοι στο οικοδόμημα της ομάδας για 16 χρόνια έφτασε. Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή απόψε στο Τσίρειο, μπροστά σε πάνω από δέκα χιλιάδες οπαδούς του, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι αγωνιστικά δεν πολύ ενδιαφέρει και κανέναν καθώς μεγαλύτερη αξία για όλους στην ομάδα έχει το γλέντι που θα ακολουθήσει μετά. Παρ’ όλα αυτά, δεν σημαίνει ότι θα είναι ότι καλύτερο αν η ομάδα της Λάρνακας πάρει μια μεγάλη σε έκταση νίκη μέσα στην έδρα του Απόλλωνα έστω κι αν ακολουθεί φιέστα μετά το τελικό σφύριγμα.

Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και κόσμος θα γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα απολαύσουν τις θυσίες και την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς ούτω ώστε να έρθει αυτός ο τίτλος.

Ο κόσμος των «κυανόλευκων» εξάντλησε όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του στη δυτική και την ανατολική κερκίδα και ετοιμάζεται να ζήσει ένα μαγικό βράδυ. Ένα βράδυ στο οποίο όλα τα όνειρα που έκανε με αυτή την ομάδα θα πάρουν σάρκα και οστά και θα γίνουν πραγματικότητα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση