ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ήταν να μην αρχίσει η ονοματολογία...

Έγινε μόνο η αρχή, αφού το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα «καυτό»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Βούρος, Σελεστίν και Ταχτσίδης είναι τα τρία ονόματα ποδοσφαιριστών που συνδέθηκαν με τον Απόλλωνα τις τελευταίες ώρες. Χωρίς να λέμε πως το προηγούμενο διάστημα δεν συνδέθηκε μέσω φημολογίας η Λεμεσιανή ομάδα με άλλους παίκτες, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο 24ωρο ήταν αρκετά έντονο για τους «κυανόλευκους», από πλευράς ονοματολογίας.

Ανεξαρτήτως αν οι πιο πάνω παίκτες κλείσουν ή όχι, εκείνο που πρέπει να πούμε είναι πως πρόκειται για την αρχή… και μόνο! Απ’ τη στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα που αναμένεται να κάνει αρκετές μεταγραφές το επερχόμενο καλοκαίρι είναι αναμενόμενο να τις προταθούν, να συνδεθεί, αλλά και να προσεγγίσει αρκετούς παίκτες.

Βέβαια οι δυο πρώτες περιπτώσεις φαίνεται να είναι πιο επείγουσας ανάγκης (κολλάνε περισσότερο στα άμεσα πλάνα), καθότι στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ως γνωστόν μόνο ο Παναγιώτης Αρτυματάς. Θα αποκτηθούν συνολικά τρεις στόπερ και ως εκ τούτου η λογική λέει πως η εν λόγω θέση είναι μια απ’ τις πρώτες που θα γίνει ενίσχυση. Σαφώς και κάνει μεγαλύτερο γκελ το όνομα του Ελλαδίτη στόπερ, σε σχέση με εκείνο του Γάλλου, αλλά αφού πέσουν οι υπογραφές… οι απαντήσεις θα δοθούν στην πορεία εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναφορικά με τον έμπειρο χαφ, αν και υπάρχουν στη θέση του ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείεται η περεταίρω ενίσχυση στον άξονα. Γενικότερα, λίγες έως και καμία είναι οι θέσεις που θα ενισχυθούν στον Απόλλωνα. Το ρόστερ θα έχει εκ νέου πολλές αλλαγές, το καλοκαίρι θα είναι «καυτό»… και δεδομένα οι υπεύθυνοι προγραμματισμού έχουν μπροστά τους μπόλικη δουλειά.

Αν τώρα θα υπογράψει ένας εκ των Βούρο, Σελεστίν ή Ταχτσίδη είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως... ήταν να μην αρχίσει η ονοματολογία! 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση