ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: «Καίει» του Ρομπέρζ

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στον Γάλλο και τη Λεμεσιανή ομάδα

Σε ρυθμούς προγραμματισμού για τη νέα σεζόν έχουν εισέλθει στον Απόλλωνα, με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον Μπογκντάν Αντόνε να έχουν ήδη συναντήσεις ώστε να δημιουργήσουν το πλάνο της νέας χρονιάς. Ένα απ’ τα πολλά «καυτά» ζητήματα αφορά τον Βαλεντίν Ρομπέρζ και το μέλλον.

Ο 36χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός μένει χωρίς συμβόλαιο και μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο «Κολόσσι» δεν είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει. Επί του ρεπορτάζ φαίνεται πως υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στον Γάλλο και τον Απόλλωνα, η οποία ίσως αποδειχθεί καταλυτική ώστε οι δυο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί.

Απ’ τη μια στον Απόλλωνα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Ρομπέρζ συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος, όμως απ’ την άλλη ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζητά διετές. Εκ των πραγμάτων γερό διαπραγματευτικό χαρτί για τον Γάλλο είναι το γεγονός πως έχει πλέον Κυπριακή υπηκοότητα και δεν λαμβάνει θέση στον κατάλογο με τους 17 ξένους – κοινοτικούς.

Την ίδια στιγμή στη ζυγαριά για το όλο θέμα μπαίνουν αρκετά ακόμη θέμα. Είναι δεδομένη η ποιότητα του Ρομπέρζ, ωστόσο πλέον βαδίζει προς τα 37 του χρόνια, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί παρά να συνοδεύει την παρουσία του με κάποια ερωτηματικά. Την ίδια ώρα υπάρχει και το οικονομικό σε μια χρονιά που η ομάδα δεν θα έχει Ευρωπαϊκά έσοδα.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο «καυτό» ζήτημα Ρομπέρζ, με τις πληροφορίες για την ώρα να θέλουν το σενάριο μη ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών να συγκεντρώνει τη πλειοψηφία των πιθανοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση