ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Καπνός χωρίς φωτιά για Κρέσπο

Δεν φαίνεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό μπλοκάκι των πρωταθλητών ο Ισπανός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα απ’ την Ελλάδα και την Κύπρο θέλουν τον Χοσέ Κρέσπο να αποτελεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για τον Απόλλωνα. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των συναδέλφων εξ Ελλάδος, αυτή θα είναι η ομάδα της Λεμεσού.

Πάντως, στο στρατόπεδο των πρωταθλητών δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους σε σχέση με την περίπτωση Κρέσπο παρά το γεγονός πως υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας. Ασφαλώς η ποιότητα και η εμπειρία του Κρέσπο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη στο νησί, όμως φαίνεται πως στο Κολόσσι έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους αλλού.

Εξάλλου ο Τσόρνιγκερ δήλωσε ξανά πως η ομάδα ψάχνει ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν αποτελεί ισχυρό χαρτί για τον Ισπανό. Λίγο το κασέ του, το οποίο κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό για όλες τις Κυπριακές ομάδες, λίγο η ηλικία του (35 ετών) και λίγο το γεγονός πως δεν είναι ο παίκτης που ψάχνουν ακριβώς στον Απόλλωνα, δείχνουν πως μάλλον η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχωρά.

Αν και βρισκόμαστε βέβαια σε μεταγραφική περίοδο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, φαίνεται ότι ο Ισπανός στόπερ δύσκολα θα βρίσκεται στο ρόστερ των πρωταθλητών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση