ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:01
 

Απόλλων: Κάτι σαν κλωνοποίηση

Δεν βρήκαν το φάρμακο, αλλά είναι πολύ σημαντικό

Newsroom 24sports

Στον Απόλλωνα άρχισαν να σκέφτονται το ντέρμπι με την Ομόνοια, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» θα πάνε στην Λευκωσία με απώτερο σκοπό να κερδίσουν και να μπουν ξανά δυναμικά στην μάχη του τίτλου. Μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζουν ρεαλιστικά για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά με τον τρόπο που τρέχει σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να παίζει για πολλά χρόνια ακόμα.

Το ευχάριστο για τον Απόλλωνα είναι ότι η ομάδα φάνηκε να βρίσκει ξανά τον ρυθμό της και παίκτες, που θεωρούνται κλειδιά, ήταν αρκετά καλοί.

Ειδικά, ο Σακέτι, θύμισε ξανά τον «σκύλο» που θαυμάσαμε όλοι για το ασταμάτητο τρέξιμο και τα μαρκαρίσματα. Δεν του έφευγε τίποτα, πραγματικά.

Ο Αργεντινός διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά με τον τρόπο που τρέχει σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να παίζει για πολλά χρόνια ακόμα.

Βέβαια, ο χρόνος είναι αμείλιχτος για όλους και φαίνεται ότι άρχισε να επηρεάζει και τον «σκύλο», ο οποίος δεν μπορεί να βρίσκεται στις ίδιες εντάσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Το καλοκαίρι ωστόσο θα είναι διαφορετικό για τον Σακέτι, καθώς θα κατέχει Κυπριακό διαβατήριο και ως εκ τούτου θα μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική, κάτι που θα του δίνει την δυνατότητα να παίζει και σαν Κύπριος στο πρωτάθλημα μας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παπουλή, που ήδη παίζει στην Εθνική, ενώ τα χαρτιά του για να πάρει Κυπριακό διαβατήριο έκανε και ο Σαρδινέρο.

Συνεπώς, θα ανοίξουν τρεις θέσεις στον α’ κατάλογο, αλλά για τους δύο πρώτους είναι σαν κλωνοποίηση. Διότι, από την στιγμή που δεν θα κρατούν θέση στον α’ κατάλογο, τους κρατάς μέχρι αντέχουν τα πόδια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

#PoliticsBlog Το «πάρτι» του Νικόλα, το σκληρό ροκ και η ενόχληση του Νίκαρου

«Δράμα το ότι κάποιοι θα έσπερναν μετά χαράς τον ιό προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία....»
Αρμαγεδών  |  11:17

Ήταν δικτάτορας ο Καποδίστριας;

«Τότε μόνο αυταρχικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα κράτος πραγμα που χρειαζόμαστε και σημερα....»
Αρμαγεδών  |  16:28

#PoliticsBlog Αναμένοντας το Plan B και τη νέα μεγάλη μάχη

«Ευτυχώς που ο Νίκαρος είναι πρόεδρος, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε...»
Αρμαγεδών  |  12:00

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X