ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Κτίζοντας την ομάδα του Limassol Arena

Επενδύουν στο μέλλον οι «κυανόλευκοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε μια ανακοίνωση όλο μέλλον προχώρησε ο Απόλλωνας, που ενημέρωσε ότι δέκα ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του υπέγραψαν μακροχρόνια επαγγελματικά συμβόλαια (ΕΔΩ).

Ο μεγαλύτερος εξ αυτών είναι ο Σάββας Μιχαηλίδης, ο οποίος γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 2003, διανύοντας αυτή τη στιγμή το 18ο του έτος, ενώ ο μικρότερος της παρέας, ακούει στο όνομα Γιώργος Κονδύλης και είναι μόλις 16 ετών (04/03/2005).

Οι υπόλοιποι είναι οι Φαίδωνας Οικονομίδης(18), Δήμος Τσιόλου (18), Ευθύμιος Αναστασιάδης (18), Θεόδωρος Χρυσοστόμου (18), Φίλιππος Δημητρίου (17), Κωνσταντίνος Φασουλιώτης (17), Σωτήρης Φώτη (17) και Νέαρχος Ζήνωνος (17).

Τη δεδομένη στιγμή η ουσία είναι πως όλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, αποσκοπώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν ακόμη καλύτεροι, με απώτερο σκοπό βέβαια να καθιερωθούν στους «κυανόλευκους»...

Ξεκάθαρες οι προθέσεις των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στα δικά τους παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση στρατηγικής αλλά και προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού το να δίνεις ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές των ακαδημιών σου μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στόχος λοιπόν οι πιο πάνω νεαροί να διαδεχθούν τους Χάμπο, Πίττα, Ψύχα αλλά και Σπόλιαριτς, οι οποίοι είναι οι τελευταίοι που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες των Απόλλωνα, παραμένοντας μέχρι και σήμερα εκεί… όπως και να αποτελέσουν μέλη της ομάδας που τα επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται στο Limassol Αrena!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση